Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ο Γιεκινί του μπάσκετ

Μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές μεταγραφές της σεζόν '94-'95 ήταν αυτή του μουντιαλικού Νιγηριανού Ρασίντ Γιεκινί. Ο τότε προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Αλέφαντος, δήλωνε σχετικά με το νέο απόκτημα των "ερυθρολεύκων" πως θα "πέσουν τα τσιμέντα στο Καραϊσκάκη". Στην πραγματικότητα αυτό που έπεσε ήταν η ...καρέκλα του, καθώς ο Έλληνας τεχνικός απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Ολυμπιακού σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ανάλογη τύχη είχε και ο πολυδιαφημισμένος Νιγηριανός striker, ο οποίος έλυσε μετά από λίγους μήνες παραμονής στον Πειραιά το συμβόλαιό του. Αυτό που ακόμα και σήμερα παραμένει άλυτο μυστήριο είναι η ηλικία του έγχρωμου ποδοσφαιριστή. Τα "επίσημα" στοιχεία ήθελαν τον Γιεκινί να είναι 29 ετών όταν μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό το 1994, όμως οι "ανεπίσημες" φήμες και πληροφορίες υπολόγιζαν την ηλικία του Νιγηριανού επιθετικού σε 40+ χρόνια...

Συνέχεια...

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Το στάτους του Χαλπερίν στο Facebook μετά το ντέρμπυ

Εντοπίσαμε την δραστηριότητα του Ισραηλινού άσσου του Ολυμπιακού, Γιοτάμ Χαλπερίν, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και σας την παρουσιάζουμε!


Συνέχεια...

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΝτεΡόζαν, το παπούτσι σου...

Αρκετά ιδιαίτερο το καλάθι που πέτυχε ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν στο 4ο δεκάλεπτο του χθεσινού αγώνα μεταξύ Σίξερς και Ράπτορς. Δείτε γιατί, στο παρακάτω βίντεο...


Συνέχεια...

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Houston, we have a Final!

Μετά από τρεις εβδομάδες γεμάτες με δράση, ανατροπές και συγκινήσεις, η τελική φάση του κολεγιακού πρωταθλήματος, το λεγόμενο March Madness, φτάνει απόψε στην κορύφωσή του. Στο Reliant Stadium του Houston, μπροστά σε 70 χιλιάδες και πλέον θεατές, το Connecticut και το Butler θα διεκδικήσουν τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή. Αν και το Connecticut είναι μια παραδοσιακή δύναμη τα τελευταία 15 χρόνια και το Butler είναι ο περσινός φιναλίστ, λίγοι είναι αυτοί που προέβλεψαν το συγκεκριμένο ζευγάρι για τον τελικό. Άλλωστε το φετινό τουρνουά ήταν γεμάτο εκπλήξεις και τα φαβορί καταποντίστηκαν το ένα πίσω από το άλλο.

Συνέχεια...

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Βίοι αντίθετοι

Εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα δημιούργησε η χθεσινή 4η αγωνιστική των playoffs της Ευρωλίγκας. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 78-67 της Μπαρτσελόνα, έκανε το 3-1 και "πέταξε" τους Καταλανούς εκτός του F4 που γίνεται στο "σπίτι" τους. Ο Ολυμπιακός γνώρισε τρίτη συνεχόμενη ήττα από τη Σιένα και ύστερα από δύο συνεχόμενες παρουσίες, φέτος δεν θα δώσει το παρόν στην κορυφαία τετράδα της διοργάνωσης.

Συνέχεια...
Related Posts with Thumbnails