Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

fantasy score calculator

Υπολογισμός Αγοραστικής Αξίας Παικτών στο Fantasy

Η σύλληψη, η δημιουργία και η σχεδίαση αυτού του εκπληκτικού ποστ - ίσως ότι καλύτερου έχει να επιδείξει η μπασκετική μπλογκόσφαιρα - ανήκει αποκλειστικά στο EFC )|( the blog του μπλόγκερ gambler!

Συνέχεια...

Euroleague Fantasy Day 2: Olala


Πόσο μου αρέσει να ακούω για το περιβόητο "γαλλικό μπάσκετ"!; Για το μπάσκετ των τρικολόρ που - κατά μερίδα των ειδικών συμπατριωτών μας - συνοδεύεται από διάθεση απαξιωτική και ειρωνική, κάθε φορά που γίνεται σχετική αναφορά. Έλα μωρέ τώρα, "ποιοι Γάλλοι"; Εμείς είμαστε η απόλυτη εγκεφαλική μπασκετική αλήθεια και αυτοί ένα νερόβραστο ανέκδοτο παιδικής χαράς!

Συνέχεια...

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά #2

To NBA μάλλον θα αργήσει πολύ ακόμα να ξεκινήσει, το NCAA όμως ετοιμάζεται να ανοίξει την αυλαία του, με τα πρώτα ματς να έχουν προγραμματιστεί για την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Σε παλαιότερο άρθρο, είχαμε ασχοληθεί με τα κολεγιόπαιδα που συνεχίζουν την μπασκετική παράδοση των πατεράδων τους, με προεξάρχοντες τους γιους του μεγάλου Michael Jordan που φοιτούν στο μικρομεσαίο Central Florida. Η συγκεκριμένη λίστα παικτών θα μεγαλώσει και άλλο φέτος και το Greek Hoopz επέλεξε να σας παρουσιάσει τις τρεις σημαντικότερες περιπτώσεις κολεγιακών παικτών που ακολουθούν την πορεία των προγόνων τους.

Συνέχεια...

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Euroleague Fantasy Day 1: Το πρώτο αίμα

Euroleague Fantasy Day 1 ή αλλιώς "Πιστεύω εις έναν Κιριλένκο Πατέρα Παντοκράτορα". Η πρώτη μαραθώνια μέρα της διοργάνωσης ολοκληρώθηκε επιτέλους, με το ΑΚ47 ακόμη να καπνίζει μετά το πυρ κατά ριπάς που είχε εξαπολύσει με το καλημέρα! 37 ranking με 17 πόντους, 15 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 τάπες, 5 κερδισμένα φάουλ και 1 απόλυση προπονητή: Αξία ανεκτίμητη! Η αγοραστική του αξία σε όρους Fantasy έπιασε limit up, ενώ αρκεί μια απλώς μέτρια εμφάνιση στον επόμενο αγώνα, ώστε να ξαναεκτοξεύσει την τιμή του. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν οι 111 managers της λίγκας του Greek Hoopz έχουν στην σύνθεσή τους τον Κιριλένκο, αλλά υπό το προαναφερθέν πρίσμα ίσως αξίζει να τον προτιμήσουν ακόμη και τώρα. Σε κάθε περίπτωση οι επιδόσεις της πρώτης μέρας ήταν διαβαθμισμένες, μιας και πολλές επενδύσεις δικαιώθηκαν, άλλες όχι, ενώ εμφανίστηκαν στον ορίζοντα πολλά μαύρα άλογα!

Συνέχεια...

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Παίζουμε; Updated #2

Το Greek Hoopz δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τον πυρετό του Euroleague Fantasy Challenge. Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε μια ιδιωτική λίγκα στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα και καλούμε όλους εσάς να περάσουμε παρέα ακόμη έναν μπασκετικό χειμώνα.
Update: Ο Μπερτομέου σαμποτάρει το τελευταίο τριήμερο την ιστοσελίδα του fantasy. Ο σκοπός προφανής: να μην επιτρέψει στον Γιώργο Βασιλακόπουλο να δημιουργήσει την Μεσογειακή του λίγκα στις private leagues.
Περί τίνος πρόκειται; Για όσους δεν έχουν ιδέα είναι ένα παιχνίδι τύπου manager, που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα. Αρχικά δίνεται ένα μπάτζετ και ο παίκτης καλείται να το διαχειριστεί συνετά, προκειμένου να αγοράσει παίκτες που πιστεύει ότι θα τον δικαιώσουν, βάσει της απόδοσής τους μέσα στο παρκέ (2 playmaker, 4 δυαροτριάρια και 4 τεσσαροπεντάρια). Η αξιολόγηση της απόδοσης γίνεται μέσω του ranking που έχει καθιερώσει η Uleb, στο οποίο προσμετρώνται στατιστικά πόντων, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψιμάτων, μπλοκ, κερδισμένων φάουλ. Προσοχή, όμως, γιατί υπάρχει και αρνητική βαθμολογία των στατιστικών: χαμένα σουτ, λάθη και προσωπικά φάουλ αφαιρούν βαθμούς από το σύνολο του παίκτη.

Συνέχεια...

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Το "εκκολαπτήριο" της Lega Due

Πρόκειται σαφώς για το καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα Α2 κατηγορίας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η ιταλική Lega Due, πέρα από το γεγονός πως συγκεντρώνει παίκτες και ομάδες που άνετα θα στέκονταν στη ελληνική Α1, έχει αποδειχθεί ένα πραγματικό "εκκολαπτήριο" νεαρών Αμερικανών παικτών, οι οποίοι στη συνέχεια κάνουν καριέρα σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Συστηματικά άλλωστε οι ιταλικές ομάδες της 2ης εθνικής κατηγορίας τα τελευταία χρόνια, προσφέρουν επαγγελματικό συμβόλαιο σε rookies από το αμερικανικό κολεγιακό πρωτάθλημα.

Συνέχεια...

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Φιλικό: Εφές - Ολυμπιακός, Ζωντανά στις 16:30 και Φενέρ - Παναθηναϊκός στις 19:00

Παρακολουθείστε ζωντανά τον αγώνα του Ολυμπιακού εναντίον της Εφές για την δεύτερη μέρα του διεθνούς φιλικού τουρνουά «2 nations cup». Ακολουθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε στις 19:00.

Συνέχεια...

Kyle Hines CLINIC


Το πιάτο που σέρβιρε χθες βράδυ ο Robocop Kyle Hines στους επικριτές του ήταν πολύ όμορφο. Όσο και αν ορισμένοι πρόκειται να ανατρέξουν στα κείμενά τους και να διαφοροποιήσουν τα γραφόμενά τους, υπάρχει και η εντολή "Prt Sc"... Επειδή, όμως, (οι ίδιοι) ορισμένοι πρέπει οπωσδήποτε να βρουν κάποιον να στοχοποιήσουν, η μπίλια έκατσε τώρα στον Matt Howard. Αποθέωση!

Συνέχεια...

8 (ακόμη) λόγοι για τους οποίους αγαπάμε Γιώργο Μπόγρη

Ο Γιώργος Μπόγρης ή κατά ηλεκτρονικό κόσμο "bogrinho" απασχολεί για άλλη μια φορά την μπασκετική πιάτσα. Ασφαλώς, γνωρίζεις ότι η φήμη του προηγείται των αγωνιστικών του πεπραγμένων, αλλά με αφορμή την πρόσφατη εξωαγωνιστική του συμπεριφορά, που τον οδηγεί κατά πάσα πιθανότητα στην πόρτα της εξόδου από τον ΓΣΠ, ρίξε μια ματιά σε 8 ακόμη λόγους για τους οποίους αξίζει να τον αποθεώσεις:

Συνέχεια...

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Φιλικό: Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός, Ζωντανά στις 21:00

Παρακολουθείστε ζωντανά τον αγώνα του Ολυμπιακού εναντίον της Φενέρμπαχτσε για την πρεμιέρα του διεθνούς φιλικού τουρνουά «2 nations cup». Επίσης, προλαβαίνετε και κάτι ψιλά από το Παναθηναϊκός - Εφές...

Συνέχεια...
Related Posts with Thumbnails