Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Μεταγραφή Γιοκ


Εδώ παππάς, εκεί παππάς, που είναι ο παππάς; Τελικά πουθενά παππάς! Όπου παππάς σημειώσατε μεταγραφή - αντικαταστάτης του τραυματία Τσαρτσαρή. Μπορεί στο άκουσμα της είδησης ότι ο Παναθηναϊκός ίσως να ενδιαφέρεται για παίκτη, τα φαξ, τα μέϊλς και τα τηλέφωνα στα γραφεία της πράσινης ΚΑΕ να έχουν πάρει φωτιά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο Ομπράντοβιτς θα μείνει με τους συνήθεις εναπομείναντες υπόπτους. Δεν θα γίνει μεταγραφή!

Όχι ότι δεν έχουν γίνει επαφές. Για παράδειγμα ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα Ντραγκίτσεβιτς, πράγματι προσέλκυσε το ενδιαφέρον των πράσινων. Ο Σέρβος επιθυμούσε διακαώς να αλλάξει αποδυτήρια. Στο πλαίσιο αυτό τις τελευταίες δυο ημέρες υπήρξαν διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών, αλλά το θέμα χάλασε στο οικονομικό. Μάλιστα με δεδομένο το γεγονός ότι απομένουν μόνο τρεις μέρες, προκειμένου να δηλωθεί καινούργιος παίκτης στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει αποφασίσει να πορευθεί ως έχει. Και αυτό βγαίνει από τα χείλη ενός ομογάλακτου του Ζοτς, που ξέρει πρόσωπα, καταστάσεις και προπάντων την αγορά...

Επειδή όμως η μεταγραφολογία είναι μια συνήθεια που δύσκολα κόβεται, αξίζει να γίνει μια αναφορά στο τελευταίο όνομα που προέκυψε και χρίζεται υποψήφιος (μέχρι τον επόμενο) να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι. Βέβαια το πιθανότερο είναι ο μάνατζέρ του να επιδιώκει επικοινωνιακό σαματά, αλλά μιας και διέρρευσε το όνομά του, ας τον συστήσουμε στους αναγνώστες. Και το όνομα αυτού Τζεϊμς Γκιστ. Πρόκειται για Αμερικανό που φέτος αγωνίζεται στην ρωσική Λοκομοτίβ Κουμπάν, έχοντας όμως περιορισμένο ρόλο. Ο απόφοιτος του θρυλικού Μέριλαντ αριθμεί μόνο 4 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες έχοντας 7.3 πόντους και 2.5 ριμπάουντ. Ορίστε και ένα λινκ με τα στατιστικά του για όποιον επιθυμεί να ξοδέψει 2 λεπτά από την ζωή του. Πάντως το παρακάτω βίντεο είναι απολαυστικό και ενδεικτικό των αθλητικών του προσόντων.


12 σχόλια:

makis4gold είπε...

Αποκλειεται να παρει ο Ομπραντοβιτς παικτη Αμερικανο και θαμενο στη Ρωσια. Ραδιο αρβιλα σιγουρα! Που πανε και τα βρισκουνε θα ηθελα να ηξερα μονο! Ακου εκει ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι το σκεπτικο ειναι σωστο. Δηλαδη ποτε να προλαβει να προσαρμοστει ενας παικτης στα δεδομενα του Ομπραντοβιτς. Εχει μεινει στην ιστορια η μεσουσης της περιοδου μεταγραφη του Πρκατσιν. Αν σκεφτουμε και αλλες ορισμενες περιπτωσεις παικτων που δεν καταφεραν να εγκλιματιστουν ουτε απο την αρχη της χρονιας τοτε καλυτερα χωρις καποιον ο οποιος θα κανει περισοτερη ζημια στην χημεια της ομαδας.

Ανώνυμος είπε...

αν δεν κάνω λάθος ο συγκεκριμένος ακούστηκε και για μακάμπι και για εφές.. οπότε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια

pipin είπε...

Παρα τα οσα ακουγονται εγω πιστευω οτι θα παρουμε παιχτη. Για να τους δουμε εναν εναν:

1) Χαισλιπ. Εξαιρετικο τεσσαρι, ιδιαιτερα αθλητικο με εφεση στο ριμπαουντ και καλο τριποντο. Ο Ποποβιτς δεν τον χρησιμοποιει παρα ελαχιστα και η φιλια του με τον Ομπρα ειναι ενα θετικο σημειο αλλα οι Σπερς θελουν και λεφτα. Λεφτα θελει και ο ιδιος που στο ΝΒΑ εχω την εντυπωση οτι παιρνει σκαρτο μυριο.

2) Ντραγκισεβιτς. Ο αγνωστος Χ σερβος. Η συνηθεια που εγινε λατρεια. Αν χαλασε κακως γιατι και ταλεντο εχει και προοριζοταν για μεγαλα πραγματα. Δυστυχως τραυματιστηκε κατα το παρελθον και δεν ξεπεταχτηκε γρηγοροτερα.

3) Χατσον. ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝ μπορουσε να απειλησει περισσοτερο απο το τριποντο. Κατα τα αλλα ειναι πληρης παιχτης και τον γνωριζουμε και μας γνωριζει. Για το υπολοιπο τριμηνο θα μπορουσε να προσφερει περισσοτερο και γρηγοροτερα απο τον οιονδηποτε!

4) Γκιστ. WTF???

5) Μασευ. Ο τυπος δεν σουταρει τριποντα και θα παραφορτωσει την ρακετα. Εχει να παιξει μπασκετ απο το καλοκαιρι. Ενας θεος ξερει σε τι κατασταση βρισκεται το παλικαρακι.

6) Παιχτης που θα ερθει -> φτηνος, εργατικος και με ρολο αυτον ακριβως για τον οποιο θα αποκτηθει δηλαδη συμπληρωματικος. τεσσαρακι με σουτ.

Ανώνυμος είπε...

Μην είσαι πολύ σίγουρος ότι δεν θα γίνει μεταγραφή

The San Antonio Spurs today announced that they have waived forward Marcus Haislip to allow him to pursue opportunities outside of the NBA. The 6-10, 230-lb Haislip appeared in 10 games for San Antonio and averaged 2.5 points and 1.0 rebounds in 4.4 minutes. The Spurs roster stands at 14.

banou είπε...

Ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει μεταγραφές. Τάδε έφη ο ο απόλυτος dealer. Και όταν το λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος τουλάσχιστον τον ακούω. Για να δούμε, 2 μέρες μείνανε ακόμη για να δηλωθεί παίκτης για Ευρωλίγκα.

Ανώνυμος είπε...

Μα έχει ήδη κάνει απλώς δεν το ξέρεις!!!

PokerFace είπε...

Νομίζω ότι ο dealer έκανε λάθος αυτή τη φορά!Ή τουλάχιστον το ελπίζω...

as είπε...

ίσως η δήλωση του ομπράντοβιτς περί προπονητή από το nba αποτυπώνει και τους πιθανούς λόγους που έπεσε έξω ο dealer

Ανώνυμος είπε...

μαλλον δωρακι του Θαναση ηταν ε? (κανονικη η ερωτηση καμια ειρωνια)

αναφερομαι στις δηλωσεις του Ομπραντοβιτς για τον παικτη...

banou είπε...

Ο χρόνος συμμετοχής θα δείξει...

Ανώνυμος είπε...

Pali kala pou sou to eipe o apolitos dealer...
O logos tou egyisi!hahahahah

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails