Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Φίλιππος Συρίγος vs Alzheimer

Μπορεί ο Παναθηναϊκός με το διπλό που σημείωσε επί καταλανικού εδάφους αλλά και την συνολική του αγωνιστική παρουσία στο πρώτο διήμερο των προημιτελικών της Ευρωλίγκα να προκάλεσε αίσθηση, ωστόσο και ο άνθρωπος που είχε επωμιστεί με την ευθύνη της τηλεοπτικής περιγραφής των πράσινων πεπραγμένων έδωσε την δική του παράσταση. Ο λόγος φυσικά για τον Φίλιππο Συρίγο, που με τον σουρεαλιστικό του σχολιασμό κατάφερε να ενσαρκώσει αθλητικές φιγούρες που πρωταγωνιστούσαν περασμένα χρόνια (όχι πολλά πάντως, αφού απέφυγε την αναφορά σε Ντελίμπασιτς, Τσόσιτς, κλπ.)



Δυστυχώς η νόσος του Αλτσχάιμερ δεν προλαμβάνεται, αλλά ούτε και γιατρεύεται. Απλώς συντηρείται. Και αυτό είναι το ανησυχητικό, καθώς ο Φίλιππας Συρίγος δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει ταξιδάκια και περιγραφές των αγώνων. Τον αγαπάμε παθολογικά!

ΥΓ: Αυτό το ποστ είναι και μια προσωπική δικαίωση για την Τζούλια Κοφίτσα. Είμαι σίγουρος ότι ο ψυχολογικός πόλεμος που της έχει ασκηθεί από τον προϊστάμενο της δημοσιογραφικής ομάδας της ΝΟΒΑ είναι αδυσώπητος. Για την Κοφίτσα ρε γαμώτο!

ΥΓ2: Αναφορές στα προφορικά μαργαριτάρια του Φίλιππα Συρίγου δεν θα μπορούσαν να μην υπάρξουν από τους δαιμόνιους doubleteam και akila!

Related Posts with Thumbnails