Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Φάκελος Βασίλης Σπανούλης vol. 2

Το σίριαλ που αφορά στο επόμενο συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη καλά κρατεί. Μια Οδύσσεια με μεγάλη μυστικοπάθεια, πολύ παρασκήνιο και φιλτραρισμένες διαρροές, με Ιθάκη την υπογραφή του V-Span. Μπορεί το ομηρικό έπος να εξιστορούσε γεγονότα 10 χρόνων, αλλά και η απόφαση του Λαρισαίου γκαρντ εντάσσεται σε ένα ατέρμονο χρονικό πλαίσιο. Ας τραβήξουμε λίγο την κουρτίνα για να δούμε κάποια επιμέρους στοιχεία, που σχετίζονται με την πολύκροτη υπόθεση.

1. Ο Ολυμπιακός έχει επιχειρήσει να προσεγγίσει κατά την διάρκεια της χρονιάς τον διεθνή Έλληνα, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του. Μάλιστα το ενδιαφέρον ενείχε θεσμικά και διαπροσωπικά χαρακτηριστικά, καθώς υπήρξε προεδρικό SMS προς τον V-Span.

2. Ωστόσο, σε περίπτωση ερυθρόλευκης επιτυχίας, αυτή θα οφείλεται στην μη ενεργή συμμετοχή του Αγγελόπουλου στις διαπραγματεύσεις. Για λογαριασμό της διοίκησης λειτουργεί άνθρωπος, ο οποίος γνωστοποιεί τις διαθέσεις της ΚΑΕ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ραντεβού του Μίσκο Ραζνάτοβιτς με την διοίκηση των πρασίνων, ο ερυθρόλευκος μεσάζοντας δείχνει τα δικά του χαρτιά.

3. Η πλευρά του Λαρισαίου γκαρντ είχε διαρρεύσει μετά το πρώτο ραντεβού ότι είναι κοντά σε επίτευξη συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό. Η κίνηση αυτή, που είχε ως επακόλουθο ένα false alarm, αποδιδόταν σε μια προσπάθεια πίεσης της διοίκησης του τριφυλλιού, προκειμένου να ανεβάσει την προσφορά της.

4. Κατά τις διακοπές του Kill Bill στην Μύκονο υπήρξε νέα ερυθρόλευκη κρούση. Όχι τηλεφωνική, αλλά τετ α τετ συνάντηση.

5. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει διαμυνήσει ότι το ύψος του συμβολαίου του Διαμαντίδη πρέπει να αποτελεί και το ύψιστο πράσινο συμβόλαιο. Η τελευταία προσφορά του Παναθηναϊκού στον Βασίλη Σπανούλη έχει πιάσει ταβάνι. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός διατίθεται να σπαταλήσει μεγαλύτερο ποσό - όπως ακριβώς αναφέρθηκε στο προηγούμενο άρθρο.

6. Όσο περνούν οι μέρες τόσο απομακρύνεται από την Παναθηναϊκή οικογένεια.

7. Ο Σπανούλης κατά το παρελθόν είχε ζητήσει τα λεφτά του Παπαλουκά. Με την μείωση που μαγειρεύεται στο λιμάνι για λογαριασμό του Τσάρου, μπορεί να τα πάρει και αν μείνει στον Παναθηναϊκό.

8. Η παράμετρος από το προήγουμενο κείμενο επικαιροποιείται και μεταφέρεται αυτούσια: "Μια σέρβικη παροιμία λέει ότι τον Σέρβο μπορείς να τον κοροϊδέψεις, αλλά να τον κλέψεις ποτέ." Οι καμπάνες βαράνε για τον μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη και για την ιστορία με τον Χαϊσλιπ.

9. Δεν θα πρέπει να προκαλέσει σε κανέναν εντύπωση αν προτιμήσει τελικά να μείνει στο τριφύλλι και ας έχει μικρότερη προσφορά. Ήδη ο διεθνής Έλληνας μπασκετμπολίστας έριξε τις απαιτήσεις του, ενώ και κατά το παρελθόν υπήρξε ιδιαίτερα διστακτικός στο ενδεχόμενο αλλαγής στρατοπέδου.

Related Posts with Thumbnails