Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ένα ματς - μισό...δαχτυλίδι

Οι Celtics κατάφεραν στο 4ο ματς να μείνουν ζωντανοί, ισοφαρίζοντας σε 2-2 χάρη στον πάγκο τους ο οποίος "έκανε" την διαφορά στο 4ο δωδεκάλεπτο. Πλέον το 5ο ματς, και τελευταίο εντός έδρας των Celtics για αυτή την σεζόν, απέκτησε τεράστια σημασία.

Αυτό διότι οι Celtics με νίκη φτάνουν στο 3-2, μια νίκη μακριά από τον τίτλο, μεταφέροντας την πίεση στους Lakers. Από την άλλη μια πιθανή νίκη των Lakers θα "τελειώσει" ουσιαστικά την σειρά καθώς τότε θα έχουν 2 ευκαιρίες στην έδρα τους για να σφραγίσουν τον τίτλο. Από την αρχή της σειράς έχω πει πως αυτή θα τελείωσει με 4-2 υπέρ των Lakers και ο μοναδικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι νίκη των Λιμνανθρώπων σήμερα.

Επειδή λοιπόν είμαι άνθρωπος που στηρίζει τις επιλογές του, θα παίξω το διπλό των Lakers(+2.5) σε συνδυασμό με το over 29.5 points του Kobe Bryant, καθώς το διπλό θα έρθει μόνο αν κάνει καλό παιχνίδι ο Κόμπε. Επειδή λοιπόν ο Bryant έχει ακούσει πολύ άσχημα λόγια από πολλούς δημοσιογράφους, από όλη την υφήλιο, αναφορικά με την απόδοση του στους Τελικούς, περιμένω να δώσει απαντήσεις σήμερα.

Με το σύνολο πόντων δεν θα ασχοληθώ καθώς οι 2 ομάδες είναι τελείως αλλοπρόσαλλες σε αυτόν το τομέα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα υπήρξε το 4ο παιχνίδι,ένα παιχνίδι που κυλούσε άνετα στο under μέχρι την 3η περίοδο.Στην τελευταία περίοδο όμως οι 2 ομάδες σκόραραν συνολικά 63 πόντους μένοντας τελικά οριακά στο under 189.5 για 3 πόντους.

Συμπερασματικά έχουμε:
Δυάδα με το διπλό των Lakers(+2.5) και το over 29.5 points του Kobe Bryant με συνολική απόδοση 3.34.

Related Posts with Thumbnails