Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ναζάκια

Μπορεί στην Ελλάδα να το έχουμε δέσει σχοινί κορδόνι ότι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα αποτελέσει το νέο κόουτς του Ολυμπιακού, αλλά σύμφωνα με την ροή πληροφορίας από την Σερβία τα δεδομένα διαφοροποιούνται.

Με δηλώσεις του στο κανάλι BE92, ο μάνατζερ του Ντούσαν Ίβκοβιτς - Μίσκο Ραζνάτοβιτς - υποστήριξε ότι υπάρχει μεν ενδιαφέρον για τον πελάτη του από πλευράς Ολυμπιακού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει προκύψει συμφωνία. Σίγουρα παίζονται παιχνίδια σκοπιμότητας, σε μια προσπάθεια για σύναψη της καλύτερης δυνατής σύμβασης, ωστόσο ένα τέτοιο ντοκουμέντο δεν είναι δυνατόν να περάσει χωρίς φιλτράρισμα. Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν εμπόδια σχετικά με την υλοποίηση του πολυδιαφημισμένου γάμου, καθώς η Ομοσπονδία της Σερβίας "τσινάει" σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Παράλληλα, ο Ραζνάτοβιτς διατελεί επίσης ατζέντης του Βασίλη Σπανούλη, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Σε ένα πλαίσιο στο οποίο ο Ολυμπιακός και οι διάφοροι κύκλοι μέσα από την ομάδα υποστηρίζουν ότι ο Ίβκοβιτς είναι μια ανάσα μακριά, ενώ ο μάνατζέρ του υποστηρίζει το αντίθετο, το καλύτερο φάρμακο είναι η πατροπαράδοτη... υπομονή!

Related Posts with Thumbnails