Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Μένουν ζωντανοί οι Lakers

Στο προηγούμενο παιχνίδι οι Celtics νίκησαν τον ...Kobe και έκαναν το 3-2 στους Τελικούς με συνέπεια, να είναι μια νίκη μακριά από τον τίτλο που θα τους δώσει μια θέση στο πάνθεον της μπασκετικής ιστορίας.

Οι Celtics κυριάρχησαν στο παρκέ και το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει όσα έγιναν στο 5ο παιχνίδι. Και αυτό, διότι ένας Kobe Bryant βγαλμένος από τα ...πιο τρελά όνειρα του Μαγουλά κράτησε τους Lakers στο παιχνίδι, βάζοντας 19 συνεχόμενους πόντους, όταν οι συμπαίκτες του είχαν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Όμως επειδή στην άμυνα, δυστυχώς για τον Kobe, δεν μπορεί ο ίδιος να μαρκάρει και τους 5 Κέλτες ταυτόχρονα, συνέβη τελικά το φυσιολογικό, δηλαδή η νίκη των Celtics.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Lakers να παίζουν όλη την χρονιά σε 2 παιχνίδια μέσα στην έδρα τους, ξεκινώντας με το σημερινό. Επειδή όλη η Αμερική, εκτός της Βοστώνης, θέλει να δει έναν 7ο τελικό μεταξύ Lakers-Celtics, εγώ τουλάχιστον, δεν θα πάω κόντρα και θα στηρίξω τους Lakers. Αφού όμως έχουν ξεφτιλίσει το θέμα με το handicap, όπου δίνουν 6.5 πόντους στους Κέλτες ενώ κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από την εικόνα των 2 ομάδων μέχρι τώρα, θα αρκεστώ στην απλή νίκη των Lakers σε απόδοση 1.40. Επίσης θα ποντάρω και στο over 188.5 σε απόδοση 1.91.

Με λίγα λόγια:
1) Νίκη των Lakers(1.40)
2) Οver 188.5(1.91)

Related Posts with Thumbnails