Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Anti-Lebronism


Απανταχού Lebron haters ενωθείτε! Αυτό το κείμενο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλους εσάς που βγάζετε καντίλες στην θέα του άτιτλου LeBRONZE James.

Όσο εξελίσσεται η σεζόν τόσο περισσότερο πολλαπλασιάζονται οι αποδοκιμασίες της απόφασης του νεαρού σούπερσταρ να παίξει εκ του ασφαλούς, επιλέγοντας να δροσιστεί στην south beach παρέα με τους Ουέιντ και Μπος. Η επιλογή αυτή συνοδεύτηκε εξαρχής από έντονο αρνητισμό από την πλειοψηφία των ουδέτερων παρατηρητών και σταδιακά μετουσιώνεται σε χλεύη και ειρωνεία σε βάρος του Βασιλιά James.


Βέβαια η αντίδραση των φιλάθλων του Κλίβελαντ, που είχαν ταυτιστεί με τον LBJ, αν και ακραία ήταν αναμενόμενη. Η οργή εκδηλώθηκε με φανέλες του πρώην σούπερσταρ της ομάδας να παραδίδονται στην πυρά, τον ιδιοκτήτη να υπόσχεται ότι οι Καβς θα πάρουν πρωτάθλημα πριν το πάρει "εκείνος", ενώ δεν έλειψε και το ηλεκτρονικό μπιζάρισμα.


Όμως, έπειτα από τα μεθεόρτια της βολικής απόφασης του Λεμπρόν ήρθαν οι προσδοκίες. Πάμπολλοι αναλυτές ξεκίνησαν από νωρίς τις συγκρίσεις με την ιστορική ομάδα των Μπουλς και εξέφραζαν την πεποίθηση ότι η αγία τριπλέτα των Χιτ μπορεί να καταρρίψει το μυθικό ρεκόρ των 72 νικών σε μια σεζόν. Ωστόσο, το ορεκτικό που σέρβιρε το Μαϊάμι είναι απογοητευτικό και το ρεκόρ έχει φτάσει ήδη στο 9-8 - μετά και την χθεσινοβραδινή ήττα από το Ντάλας. Στο πλαίσιο αυτό, ήταν λογικό να ενεργοποιηθούν και να ευδοκιμήσουν τα αντανακλαστικά μίσους εναντίον του Λεμπρόν. Έτσι, λοιπόν, προέκυψε αυτό: countdowntofailure.com Πρόκειται για ηλεκτρονική καταγραφή της αδυναμίας των Χιτ να ανταποκριθούν στις προσδοκίες και να ακουμπήσουν τα επιτεύγματα των Μπουλς της σεζόν 1995-1996, που προσδιορίζεται χρονικά με μια αντίστροφη μέτρηση, ώστε να τσαλακωθεί το ειδικό βάρος των Χιτ με στιλ.

Αντι-Λεμπρονιάδας συνέχεια και συντονισμός των ανά τον κόσμο haters για την επιβολή της μεγαλύτερης τιμωρίας του Λεμπρόν: την μη επιλογή του για το All Star Game. Για τον σκοπό αυτό έχει συσταθεί το σχετικό σάιτ keeplebronout.com, που προτρέπει τους φιλάθλους να γυρίσουν την πλάτη τους στον Λεμπρόν και να προτιμηθούν άλλοι ανατολικοί φόργουορντς, όπως ο Αμάρε και ο Γκαρνέτ. Με δεδομένο ότι κάθε χρήστης δικαιούται να ψηφίζει μια φορά την ημέρα, το μίσος μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια έκπληξη και να ισοπεδώσει το "εγώ" του LBJ. Πλάκα θα έχει...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to
make your point. You definitely know what youre talking about, why waste your intelligence on
just posting videos to your site when you could be giving us something informative to read?



Also visit my weblog ... friendships

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails