Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Και τώρα την προσευχή μας

Με μια σβέλτη μελέτη του χρηματιστηρίου αξιών της δεξαμενής των προσφερόμενων παικτών σε συνάρτηση με την προηγούμενή τους επίδοση στην Ευρωλίγκα, αλλά και το απαραίτητο φίλτρο των εγχώριων πρωταθλημάτων, επιχειρούμε κάποιες μαντεψιές για το Φάντασυ. Πάμε...

Ο Γιάγκοντνικ τείνει να εξελιχθεί σε πρόσωπο της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης, καθώς με Μ.Ο. αξιολόγησης 16.5, ο γερόλυκος έχει καταφέρει να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία πολλών ψηλών. Στην Αδριατική λίγκα έβαλε 18 πόντους στην ήττα της Ολύμπια από την Χέμοφαρμ. Αλμυρός ο κύριος με 66 μονάδες αλλά αξιόπιστος. Στην Μόσχα τον περιμένει η ξεδοντιασμένη ρωσική αρκούδα που καίγεται για νίκη. Ο Λάγκντον ήταν εξαιρετικός στον αγώνα της ρωσικής λίγκας και με αγοραστική αξία ύψους 46.7, κλείνει το μάτι σε όσους θέλουν να κάνουν αλλαγές στους SG και SF.

Ο Ολυμπιακός έχει εύκολο έργο στο ΣΕΦ. Συνήθως οι ερυθρόλευκοι πιάνουν φρενήρη ρυθμό στο φαληρικό στάδιο και η απόδοση της ομάδας ανεβαίνει κατακόρυφα. Τελευταίο δείγμα η αψεγάδιαστη εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου. Αξίζει, όμως, της εμπιστοσύνης μας ο νεαρός ερυθρόλευκος άσσος; Ο Παπ είναι παίκτης ψυχολογίας. Αν του μπει το πρώτο σουτ τότε μπορεί να κάνει ράνκινγκ 20+, αν όχι τότε βλέπουμε τα αποτελέσματα των δυο πρώτων αγωνιστικών. Στο χρηματιστήριο αξιών του Φάντασυ κοστολογείται με μόλις 7.5 μονάδες. Αν κάνει το παιχνίδι της ζωής του τότε μπορεί να ανέβει κατά σκάρτες 2 μονάδες. Σε περίπτωση που βλέπετε το παιχνίδι ως μαραθώνιο και όχι ως κούρσα 100 μέτρων τότε καλύτερα να προσπεράσετε την επιλογή αυτή.

Ο Μπόμπι Μπράουν της Πρόκομ έχει κάψει αρκετό κόσμο με τις τρέλες του στην Ευρωλίγκα. Ωστόσο, οι 29 πόντοι του για το πολωνικό πρωτάθλημα, σε συνάρτηση με την τιμή των 26.4 μονάδων δεν πρέπει να αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Σημείωση: ο Γκίντενς δεν αγωνίστηκε. Αντίπαλος η Παρτίζαν, που με την προσθήκη του απόφοιτου του Μέριλαντ Γκιστ, ελπίζει στο πρώτο διπλό. Ο Αμερικανός ψηλός ήταν από τους λίγους που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων στην ήττα με κάτω τα χέρια από την Μακάμπι, γεγονός όμως που δεν αποτυπώθηκε στην αξιολόγηση, καθότι επιχείρησε πολλά άστοχα σουτ. 12 πόντοι στην Αδριατική λίγκα και κορυφαίος της ομάδας του.

Related Posts with Thumbnails