Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Euroleague Fantasy Day 7: Χαμηλές πτήσεις

We are officially screwed. Τα φαινόμενα καταδεικνύουν ότι χωρίς τους NBAers και με αρκετούς από τους ποιοτικούς αθλητές τραυματίες, το επίπεδο της διοργάνωσης αλλοιώνεται. Το γεγονός αυτό έχει, φυσικά, αντίκτυπο στις "φανταστικές" μας επιλογές, κάτι που φάνηκε από τις επιδόσεις των μάνατζερ ανά την Ευρώπη, οι οποίοι έφτυσαν αίμα για να βρουν αποδοτικές μετοχές. Με αυτά τα δεδομένα τίθεται, πλέον, το εξής ερώτημα: Ποια μυστήρια ομάδα αθλητών είναι ικανή να πάρει την σκυτάλη και να σταθεί επάξια στις απαιτήσεις του παιχνιδιού;

Η πρώτη πειραματική διάγνωση του νέου status quo από τους συμμετέχοντες στη λίγκα μας ήταν μάλλον ατελέσφορη. Αυτός που προσέγγισε περισσότερο από όλους τη νέα πραγματικότητα ήταν ο μάνατζερ Desticado Davarosz, που συγκέντρωσε 143,1 πόντους και πήρε τον εβδομαδιαίο τίτλο. Δευτεραθλητής αναδείχθηκε ο santikos με τους 144,3 πόντους και τριταθλητής ο impegio με 139,6 ποντάκια. Αναλυτικά, η πρώτη 10άδα της έβδομης ημέρας.
Στον μαραθώνιο τώρα, δεν σημειώθηκαν μεταβολές στο βάθρο - δείγμα ότι οι πρωτοπόροι ακολούθησαν παρόμοια μέτρια επίδοση. Πρώτος και καλύτερος ο GEMAN7, δεύτερος ο ifeeldevotion και τρίτη η αφεντιά μου. Τέλος, ανοδικές τάσεις εμφανίζουν οι μετοχές των μάνατζερ Mason13, voutsas7, Bullet4bullet, Joinme και xaviaris!

Related Posts with Thumbnails