Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο...

Σήμερα στις 4.00 τα ξημερώματα θα διεξαχθεί ο τρίτος τελικός μεταξύ των Boston Celtics και των Los Angeles Lakers. Στο προηγούμενο παιχνίδι οι Celtics "έσπασαν" την έδρα των Lakers, αλλάζοντας το μομέντουμ της σειράς μετά το εύκολο 1-0 των Λιμνανθρώπων.

Αυτό το κατάφεραν έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Rondo αλλά και το πιστόλι που ονομάζεται Ray Allen, ο οποίος εκτέλεσε τους Lakers με 8/10 τρίποντα, δημιουργώντας ένα νέο ρεκορ όσον αφορά τους τελικούς του ΝΒΑ. Από την άλλη μεριά για τους Lakers, πάλευε μόνος του ο Gasol ενώ ο Κόμπε έκατσε αρκετά στον πάγκο, αφήνοντας στην άκρη την απίστευτη επιθετικότητα που τον διακρίνει, καθώς είχε προβλήματα με τα φάουλ.Οι Κέλτες αν και άρχισαν καταπληκτικά παίρνοντας διψήφιες διαφορές,καθάρισαν το ματς στην 4η περίοδο όπου χάρη στα 4 διαδοχικά λάθη των Lakers, τα οποία και τιμώρησαν, ξέφυγαν πάλι, τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς.

Στο προηγούμενο post πιάσαμε το over 190.5 αλλά χάσαμε σχετικά εύκολα τον άσσο με handicap. Το γεγονός ότι τα παίξαμε μονά περιόρισε την χασούρα στο ελάχιστο. Για σήμερα βλέπω μόνο το over 192.5 σε απόδοση 1.91. Οι άμυνες μέχρι το σημερινό ματς δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές γιατί και στις 2 πλευρές του γηπέδου δημιουργούνται μις ματς με αποτέλεσμα εύκολους πόντους και για τις 2 μεριές.

Σήμερα θα ασχοληθώ κυρίως με στοιχήματα που αφορούν τους πόντους που θα πετύχουν ορισμένοι παίκτες. Περιμένω ένα καλό ματς του Pierce και για αυτό θα ποντάρω ότι ο "Τruth" θα πετύχει 21 πόντους και πάνω σε απόδοση 1.85. Επίσης θα ποντάρω στο πρώτο καλό ματς του Odom, ο οποίος αγνοείται στα 2 πρώτα ματς και στο ότι θα σκοράρει 11 πόντους και πάνω με απόδοση 1.85.

Συμπερασματικά έχουμε:
Οver 192.5 σε απόδοση 1.91
Pierce over 20.5 σε απόδοση 1.85
Odom over 10.5 σε απόδοση 1.85

Related Posts with Thumbnails