Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Euroleague Fantasy Day 8: Πλάβι μπογιά

Είσαι τρόφιμος σε ψυχιατρική κλινική. Το μάτι σου γυαλίζει. Ο επόπτης σου, που στον ελεύθερό του χρόνο ισιώνει καδράκια, είναι ακόμη πιο τρελός από εσένα και σου δίνει το ελευθέρας να κάνεις ότι θέλεις. Το αποτέλεσμα; Είτε αρχίζεις να τρέχεις στους δρόμους με το πίσω μέρος της ποδιάς ανοιχτό είτε βάζεις 5/8 τρίποντα, 12/24 σουτ και κάνεις ranking 34 μέσα στο ΣΕΦ.

Όταν ένας τρελός κυκλοφορεί οπλισμένος τότε αποτελεί δημόσιο κίνδυνο. Ο Μίρζα Τελέτοβιτς ανήκει σε αυτήν την κατηγορία των παικταράδων και παράλληλα τιμά την πλάβι υπόστασή του με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο: σουτάροντας τρίποντα από παντού.


Όχι σαν τον έτερο διακριθέντα την 8η ημέρα της διοργάνωσης, που είναι γεννημένος στο Τίτογκραντ, έχει το πλάβι "touch" και παίρνει ισπανικό διαβατήριο. Ποιον κοροϊδεύεις κύριε Μίροτιτς;


Στην λίγκα μας τώρα, πρώτος και καλύτερος όλων κατά την 8η ημέρα ήταν ο - με ή χωρίς το πλάβι στοιχείο στην σύνθεσή του - ομογάλακτος Rated-R, του οποίου η συγκομιδή των 171,1 πόντων αποτελεί αξιοπρόσεκτο επίτευγμα που αδικαιολόγητα δεν συνοδεύτηκε από αποθεωτικό ποστ! Δικαίως το κράξιμο, λοιπόν! Ζητώ ταπεινά συγνώμη για την εκκωφαντική καθυστέρηση και προσκυνώ την έμπνευσή σου!
Αργυρό μετάλλιο και επόμενη στάση "Ο Pontos" με την εμπνευσμένη του ομάδα Fovos kai Pathos να συγκεντρώνει 170,7 ποντάκια, ενώ η τριάδα κλείνει με την δική μου επίδοση και τους 164,7 πόντους.
Στην συνολική βαθμολογία ο GEMAN7 έχει θρονιαστεί κανονικά στην κορυφή, αδιαφορώντας για τα άσφαιρα που του ρίχνω τις τελευταίες δυο αγωνιστικές, που έχουν ως συνέπεια να ψαλιδίζω την διαφορά κατά περίπου ένα πόντο κάθε φορά. Τρίτη θέση για το ΑΚ47, που υποχώρησε ελαφρώς σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Τι βλέπω όμως; Νέα μαύρα άλογα ξεπροβάλλουν και ορέγονται το βάθρο! Οι μάνατζερ kounoupi και NasosP έσπασαν το φράγμα των 1.100 πόντων και ετοιμάζονται για την αντεπίθεσή τους. Κουράγιο στον σακατεμένο bomberman!

Related Posts with Thumbnails