Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ζέσταμα...

Μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις - ξεσπάσματα απέναντι σε αδύνατους αντιπάλους η Εθνική ομάδα. Ιδιαίτερα όταν έχει προηγηθεί αγώνας που έχει στραβώσει, με τους διεθνείς να αισθάνονται ότι στοχοποιούνται, η αντίδραση είναι θετική. Ο αγώνας δεν αντέχει ανάλυσης, καθώς ήταν αγώνας χριστιανών vs λιονταριών... Θερμά συγχαρητήρια σε όσους άντεξαν και είδαν το παιχνίδι!

Μας άρεσε... Ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο εκπλήξεων απέναντι σε ομάδες περιορισμένων δυνατοτήτων. Η Εθνική δεν αφήνει ποτέ το περιθώριο αμφισβήτησης από ομάδες τέτοιου βεληνεκούς. Πώς είπατε; Όλες οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν τέτοιους αγώνες; Για θυμηθείτε το πάρτυ της Κίνας απέναντι στους πλάβι στο Ολυμπιακό τουρνουά της Αθήνας...

Delete... Χθες λέγαμε ότι το Μουντομπάσκετ ξεκινούσε ουσιαστικά από τον αγώνα Ελλάδας - Τουρκίας. Δυστυχώς σήμερα ξαναδιακόπηκε, καθώς τέτοιου είδους αγώνες είναι λιγότερο δυνατοί από τα "οικογενειακά διπλά". Ίσως πρέπει να υπάρξουν δομικές αλλαγές για να αυξηθεί και λίγο το ενδιαφέρον στην φάση των ομίλων.

Ελάλησε... «Η Ρωσία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά εμείς θα προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα. Θα παίξουμε, όπως πάντα, για να νικήσουμε. Είμαστε ομάδα με αρχές και αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε» δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Πως μου αρέσουν αυτά δεν λέγεται! Πεθαίνω!

MVP... Ο Νικ Καλάθης. Βασικά διακριθέντες ήταν όσοι αγωνίστηκαν, καθώς ο αγώνας προσφερόταν για αποτοξίνωση από τα χθεσινοβραδινά "βρώμικα", αλλά ο Nick the Greek Jr. απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Κρίμα που το τεχνικό επιτελείο χρησιμοποιεί τον Καλάθη μόνο σε ελεγχόμενες καταστάσεις, ενώ τον τιμωρεί βιδώνοντας τον στον πάγκο όποτε παίρνει κάποια τραβηγμένη πρωτοβουλία. Για να γίνει αντιληπτή η διαφορά σε σχέση με τον τρόπο διαχείρισης και αξιοποίησης του υλικού αξίζει να αναφερθεί ένα περιστατικό από την Εθνική Γερμανίας. Ο νεαρός Μπέντσινγκ (συμμετείχε στο τουρνουά των νέων της Ρόδου), που πλασάρεται από το γερμανικό σύστημα ως the next best thing(!), στον αγώνα με αντίπαλο την Σερβία έχει σπάσει τα καλάθια. Ο Μπάουμαν όχι μόνο δεν τον βγάζει, αλλά αντίθετα τον παροτρύνει να πάρει και άλλα σουτ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε στην γερμανική τηλεόραση ότι: "Ο Μπέντσινγκ μπορεί να ήταν άστοχος, αλλά αυτές οι εμπειρίες είναι απαραίτητες για την εξέλιξή του"...

Που χάθηκες εσύ;... Η προπονητική ταυτότητα του Καζλάουσκας αγνοείται από χθες. Κύριος ύποπτος ο Τάνιεβιτς. Να επιστραφεί μετά την λήξη του παιχνιδιού με το Πουέρτο Ρίκο παρακαλώ!

Έγινε Τούρκος... Οι Πελαργοί! Δεν έβαλαν γλώσσα μέσα και εκτονώθηκαν μετά τα συνεχόμενα καπελώματα από τους διοργανωτές.

Μην το πεις ούτε του παπά... 25 λεπτά μέτρησε στο παρκέ ο Καλάθης!

Γκρίζοι Λύκοι... Ο Κενιάτης referee έδωσε για άλλη μια φορά ρεσιτάλ! Έχει εξελιχθεί στην αγαπημένη σφυρίχτρα του μπλογκ.

Πάμε παρακάτω... Μετά το σημερινό ζέσταμα η επόμενη μέρα περιλαμβάνει άφθονο μαγείρεμα και ίντριγκα. Την περιμένουμε πως και πως!

Κατεβάστε τον αγώνα Ελλάδας - Ακτής Ελεφαντοστού για το Μουντομπάσκετ του 2010 - Download Greece vs Cote d'Ivoire Worldcampionship game 4 (rapidshare)

Part1

Part2

Part3

Part4

Part5

Part6

Part7

Part8

Part9

Related Posts with Thumbnails