Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Alcohol Contest 2011


Αυτό ήταν το ορεκτικό...



Γιατί απόψε ακολουθεί το κυρίως μενού, με το δικό μας alcohol contest! Αντιγράφω από τον General:

Την Κυριακή στις 20 Φεβρουαρίου αργά τη νύχτα γίνεται το 60o NBA All-Star Game. Όσοι ακόμα δεν έχετε κλείσει θέσεις και εισιτήρια για το Los Angeles και το Staples Center των Clippers (επιδεικτική άγνοια), για να δείτε από κοντά τον 5ο σκόρερ του NBA Monta Ellis με 26 ppg (ωπ, σόρρυ δε τον κάλεσαν), υπάρχει μία ακόμα πολύ καλή λύση!

Το BasketBlog οργανώνει διπλό event στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουμε παρέα τον αγώνα, σε μία καθαρά μπασκετική νύχτα. H είσοδος είναι δωρεάν! Αναδημοσιεύω τα posts του BasketBlog παρακάτω:

Για την Αθήνα:

Αυτό θέλουμε να το ζήσουμε παρέα. Γιατί το basketblog έγινε ο κοινός μας τόπος, ο χώρος συνάντησης. Δεν θέλουμε, όμως, να μείνουμε μόνο στην επαφή μέσω του διαδικτύου. Θέλουμε να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις για το άθλημα που αγαπάμε, μα πάνω απ’ όλα να ζήσουμε όμορφες στιγμές, γεμάτες μπάσκετ.

Γι’ αυτό και σας καλούμε ΟΛΟΥΣ (όσους χωρέσουν) να περάσουμε μαζί τη βραδιά του αμερικανικού All Star Game.

Στις 20 Φεβρουαρίου, το βράδυ που εκατομμύρια τηλεθεατές θα έχουν “κολλήσει” στους δέκτες του για να απολαύσουν τη γιορτή του μπάσκετ, το All Star Game, εμείς θα είμαστε στο Μόντε Κάρλο!

Σε έναν πανέμορφο και φιλόξενο χώρο, παρέα με παίκτες, προπονητές, δημοσιογράφους, παράγοντες, διαιτητές, κριτές, απλούς φίλους του μπάσκετ.

Θα δούμε παρέα το παιχνίδι, θα σχολιάσουμε, θα πιούμε το ποτό μας, θα… τσιμπήσουμε (η βραδιά είναι μεγάλη), θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα.


Θα ανακοινωθούν στην πορεία περισσότερες λεπτομέρειες, όμως από τώρα κλείστε θέση, γιατί ο χώρος είναι τεράστιος (και ταυτόχρονα καλαίσθητος και… αθλητικός), αλλά ενδεχομένως να μην χωρέσουν όλοι όσοι θελήσουν να πάρουν μέρος στην “μπασκετική μας βραδιά“.

Όσοι θέλουν από τώρα να κλείσουν τραπέζι, δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά μαζί μας, στη διεύθυνση marketing@basketblog.gr.


Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ (καθένας πληρώνει ό,τι καταναλώσει), γιατί εμείς ΔΕΝ σκοπεύουμε να βγάλουμε ούτε ένα ευρώ, ΔΕΝ εκμεταλλευόμαστε την αγάπη σας για το μπάσκετ. Εμείς απλά θέλουμε να ζήσουμε μαζί σας… πορτοκαλί συγκινήσεις. Αυτό και τίποτα παραπάνω.

Σας περιμένουμε…

Για την Θεσσαλονίκη:

Μπορεί να εδράζουμε στην Αθήνα, αλλά ποιος είπε ότι μόνο όσοι ζουν στην πρωτεύουσα έχουν δικαίωμα σε μια μπασκετική βραδιά; Άλλωστε, στη Θεσσαλονίκη δεν αγαπούν απλά την… πορτοκαλί σπυριάρα. Τη λατρεύουν!
Το basketblog.gr πρωτοπορεί για άλλη μια φορά. Κάνει κάτι που ακόμα κι εμάς μας… εξέπληξε: Την ίδια βραδιά… Λάθος! Την ίδια μαγική μπασκετική βραδιά, στις 20 Φεβρουαρίου, στήνει δύο παράλληλες εκδηλώσεις, μια στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη.


Όσοι φίλοι θέλουν να δουν μαζί μας το All Star Game, δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη στο “Bennigan’s” θα στήσουν τη δική τους εξέδρα. Και θα ζήσουν στιγμές μοναδικής ομορφιάς. Κι εδώ ισχύουν τα ίδια που γράψαμε για την Αθήνα.


Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ (εμείς ποτέ δεν θα βγάλουμε χρήματα από εσάς) και η όποια χρέωση αφορά στην κατανάλωση που θα κάνετε. Για να κλείσετε τραπέζι δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά στο marketing@basketblog.gr και όλα τα άλλα αφήστε τα πάνω μας.

ΥΓ. Αν το ματς δεν έχει πολύ θέαμα, θα αλλάξουμε κανάλι για να δούμε το Palmeiras-Botafogo. Το Buzzer Beater θα είναι εκεί, σας περιμένουμε!

Οι μπλόγκερς θα μαζευτούμε γύρω στις 01:00. Αν δεν έχετε τίποτε καλύτερο να κάνετε, σας περιμένουμε!

Related Posts with Thumbnails