Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Για το μουστάκι ρε γαμώτο!!!


Υπάρχει το μουστάκι από το γάλα, το μουστάκι καλαμποκιού και κάπου εκεί ανάμεσα καλλιεργείται και το μουστάκι του Matt Howard! Ειλικρινά δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου για την στιλιστική επιλογή του Αμερικανού forward, που από του χρόνου θα κοσμεί τα παρκέ και τα σαλόνια αισθητικής των Αθηνών.

Μπορεί στις ΗΠΑ να έχει σχηματιστεί μια πρωτοβουλία πολιτών που αισθάνονται ότι έχουν υποστεί διακρίσεις επειδή φέρουν μουστάκι, αφού μια μόνο έκφανση του αδυσώπητου κυνηγιού του μουστακιού αποτελεί το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται την ανάγκη ότι πρέπει να ξυρίζονται πριν από μια συνέντευξη για δουλειά, αλλά αυτά είναι φυσικά ψιλά γράμματα για τον ριζοσπάστη νεαρό μπασκετμπολίστα, που ρίχνοντας μια γροθιά στο κατεστημένο, αφήνει να φυτρώσει το περήφανο μουστάκι του.


Το τέλειο καμουφλάζ - όπως έχει δηλώσει ο ίδιος - για να ξεγελάει τους αντιπάλους του και να κερδίζει στοιχήματα σε μονά παιχνίδια στα playgrounds, καθώς το παρουσιαστικό του δεν προϊδεάζει για σχετικό με το αντικείμενο, με αποτέλεσμα όταν ξεκινάει να γράφει να χάνεις το παιχνίδι, τα λεφτά, την αξιοπρέπεια...


Τι και αν μια πρόσφατη δημοσκόπηση στις ΗΠΑ σημειώνει ότι οι περισσότερες από τις μισές Αμερικανίδες γυναίκες θα αρνούνταν να φιλήσουν έναν άνδρα με μουστάκι; Τι και αν ο τελευταίος μυστακοφόρος Πρόεδρος των ΗΠΑ υπήρξε ο Ρούσβελτ, πριν από περίπου έναν αιώνα; Το μουστάκι θα φορεθεί φέτος πολύ και προβλέπω να έχουμε κρούσματα Childressmania για χάρη του ξανθού "κανταϊφοειδούς" μύστακα, που δύναται να γίνεται ορατός ΜΟΝΟ σε HD ανάλυση!

Ας υποδεχθούμε, λοιπόν, το νέο λαβράκι κατακλύζοντας την σελίδα στο facebook, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να αποθεώσει το τίμιο stache του τρελο-Αμερικανού! Αυτός είσαι λατρεμένε Matt Howard!!!



Related Posts with Thumbnails