Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Κάτι για το καγκουρό "να πούμε"

Κατά τα φαινόμενα, η ύποπτη δικτύωση έχει διεθνή διάσταση. O σούπερ κοριός του Greek Hoopz υπέκλεψε χρήσιμα ηλεκτρονικά δεδομένα. Μετά τον Γιάννη Μπουρούση, ακόμη ένας μπασκετμπολίστας ομολογεί - μέσω του λογαριασμού του στο Twitter αυτή την φορά - ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί. Άντριου ψάξου...

Συνέχεια...

Τάκη ψάξου...

Το blog θεωρεί κάτι παραπάνω από ιερή υποχρέωση, να μην μείνει αμέτοχο στις υποθέσεις δωροδοκιών και στημένων αγώνων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Μόνο που αν πιστέψουμε αυτά που υποστηρίζει η ΕΟΚ, τα "στημένα" δεν περιορίζονται μόνο στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά επεκτείνονται και στον αντίστοιχο του μπάσκετ, σε διεθνή επίπεδο μάλιστα.

Συνέχεια...

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ο αγαπημένος μας φαντομάς!


Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως το άκυρο post της ημέρας. Όμως, το περιεχόμενό του έχει για τους συντελεστές του blog ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, καθώς ο πρωταγωνιστής της ιστορίας είχε ξυπνήσει για τα καλά τον ταπεινό σκάουτερ που κρύβουμε όλοι μέσα μας. Δυστυχώς, η άδικη κοινωνία - τι κάνει επιτέλους το κράτος;! - το πειραγμένο του μυαλό και η ερυθρόλευκη τρύπια τσέπη, έπνιξαν την λαιμαργία μας για ακόμα ένα λαβράκι (σε συσκευασία επίδοξου ΜΑΠ μάλιστα) των Ευρωπαϊκών γηπέδων.

Συνέχεια...

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Κανένας Νοβίτσκι, κανένας Κιντ...

Η δικαίωση είναι όλη του Μαρκ Κιούμπαν - ιδιοκτήτη των Ντάλας Μάβερικς... Πάει αυτό ήταν. Το αφεντικό τρελάθηκε. Όπως δήλωσε ο ίδιος: "this will sound weird. Im laying in bed. with the trophy next me." ΘΕΟΣ






Συνέχεια...

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

The Duke Haters

Ο Jamon Gordon ήταν ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που εξέφρασαν δημοσίως τα παράπονά τους για τη διαιτησία του 2ου τελικού των playoffs στο ΟΑΚΑ. Δεν περιορίστηκε μάλιστα μόνο στους εκπροσώπους του τύπου αλλά δημοσιοποίησε την άποψή του και στο twitter, μέσω του λογαριασμού του καλού του φίλου, Zabian Dowdell των Phoenix Suns. Όπως αποδεικνύεται και από την εικόνα του άρθρου, ο Gordon παρομοίασε την αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού από τους διαιτητές με αυτήν που έχει το ...Duke όταν αγωνίζεται στο Cameron Stadium.

Συνέχεια...
Related Posts with Thumbnails