Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Euroleague Fantasy Day 3: Η εκδίκηση του εμποράκου

Η τρίτη ημέρα της Euroleague Fantasy ήταν μια παραγωγική ημέρα. Το χρηματιστήριο αξιών της Ευρωλίγκα ήταν το μόνο που δεν δέχθηκε έντονες πιέσεις από τις δηλώσεις του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου περί δημοψηφίσματος, με πολλές μετοχές να πιάνουν limit up και να χαροποιούν  τις κατά τόπους αγορές. Εκεί όπου εκτυλίχθηκαν έντονα συναισθήματα  ήταν στο γήπεδο της ΝΟΚΙΑ, όπου το "ξεμπούκωμα" του Jordan Farmar έγινε δεκτό με ζητωκραυγές, σε αντίθεση με τα κατορθώματα του Θοδωρή Παπαλουκά που στολίστηκαν από τα πένθιμα παιανίσματα της σοφάρ. Γενικότερα, μπορεί οι NBAers να συνεχίζουν απλόχερα να πιστώνουν με credits τους fantasy λογαριασμούς των επενδυτών, ωστόσο επικαιροποιούν τον προβληματισμό για το χρονικό σημείο που θα πρέπει να γίνει το cash out. 


Στα δικά μας τώρα ο manager stelios13 με την yperarmada του είναι ο πρώτος φετινός παίκτης που σπάει το φράγμα των 200 πόντων και κατακτά με επιβλητικό τρόπο τον εβδομαδιαίο τίτλο του πρωταθλητή. Δευτεραθλητής της αγωνιστικής αναδείχθηκε το kounoupi με την  C-Dream Team του, καθώς συγκέντρωσε ολόκληρους 189 πόντους, πιστοποιώντας την διαρκή αγωνιστική άνοδό του. Η τριάδα κλείνει με τον  ifeeldevotion, ο οποίος με το μυθικό ρωσικό ΑΚ47 εκτέλεσε 187,1 πόντους.
Υπό το longrun πρίσμα του πρωταθλήματος, ο Mason13 κατάφερε με νύχια και δόντια να κρατήσει την πρωτιά επί του συνόλου των επιδόσεων, καθώς η δική μου αντεπίθεση δεν στάθηκε ικανή να τον γκρεμίσει από το ψηλότερο βάθρο. Τρίτος ο bomberman με τους parthenokleftes του, ο οποίος έχει στρογγυλοκαθήσει στο βάθρο, αποδεικνύοντας ότι το κλειδί του πρωταθλήματος είναι η σταθερότητα. Στο ίδιο πλαίσιο, συνεχίζουν ακάθεκτοι οι GEMAN7 και nenloco, οι οποίοι ασκούν έντονες πιέσεις προς τα επάνω!
ΥΓ: Επειδή έχει ξεσπάσει μια κόντρα άνευ προηγουμένου από newcomers και μη, οφείλω να τοποθετηθώ εκφράζοντας και όσους έχουν κατακτήσει fantasy γαλόνια! Don't you ever underestimate the heart of a champion!

Related Posts with Thumbnails