Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Euroleague Fantasy Day 5: May day - may day

Ο τραυματισμός του ρωσικού πολυβόλου Αντρέι Κιριλένκο είναι γεγονός. Στην αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με την Κρίλια έπιασαν τόπο οι κατάρες και εξαργυρώθηκαν οι ανεξάντλητες ώρες που πέρασαν στο να τοποθετούν καρφίτσες σε μια πάνινη κούκλα με ξανθό τσουλούφι και μακρύ σαγόνι, όλων εκείνων που δεν είχαν την έμπνευση να συμπεριλάβουν το ΑΚ47 στην φανταστική τους ομάδα. Πλέον το παιχνίδι παίρνει νέα τροπή και ο τύπος με το νούμερο 42 της Κρίλια χαρακτηρίζεται εσαεί ως εχθρός, πράκτορας και νέος Σέμος!



Στην λίγκα μας, τα Eurokoutsaloga της Beograd05, που εκπροσωπούν την τιμή ενός ολόκληρου σπιτικού, φόρτσαραν και έφτασαν την κορυφή της εβδομαδιαίας κούρσας. Ακολούθησε ο πολύ δυνατός manager ifeeldevotion, που προσωρινά είναι απαραίτητο να μετονομάσει την φαρέτρα ομάδα του. Τρίτος στην κατάταξη της ημέρας αναδείχθηκε ο rookie hardaway, που παραδοσιακά χρωματίζει με πλάβι χρώμα ότι πιάνει στα χέρια του. Εύγε!

Συνολικά στη λίγκα προπορεύονται οι furias rojalas μου, οι οποίοι σκαρφάλωσαν και στην κορυφή της Ελλάδας, ενώ πλασάρονται στην 41η θέση της Ευρώπης να τα λέμε αυτά. Δεύτερος και για έναν Κιριλένκο δρόμο βρίσκεται ο ifeeldevotion, που με τους 783,3 πόντους του είναι ο 7ος καλύτερος Έλληνας manager. Τρίτο είναι το φανταράκι της παρέας με τους 774,5 πόντους του, που του επιτρέπουν να περηφανεύεται ότι δοξάζει την μαμά πατρίδα. 10η θέση στην Ελλάδα. Γενικά οι manager που συμμετέχουν στην λίγκα μας είναι πολύ υψηλού επιπέδου και μας τιμούν με την παρουσία τους. Σλουρπ


Related Posts with Thumbnails