Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

8 (ακόμη) λόγοι για τους οποίους αγαπάμε Γιώργο Μπόγρη

Ο Γιώργος Μπόγρης ή κατά ηλεκτρονικό κόσμο "bogrinho" απασχολεί για άλλη μια φορά την μπασκετική πιάτσα. Ασφαλώς, γνωρίζεις ότι η φήμη του προηγείται των αγωνιστικών του πεπραγμένων, αλλά με αφορμή την πρόσφατη εξωαγωνιστική του συμπεριφορά, που τον οδηγεί κατά πάσα πιθανότητα στην πόρτα της εξόδου από τον ΓΣΠ, ρίξε μια ματιά σε 8 ακόμη λόγους για τους οποίους αξίζει να τον αποθεώσεις:
  1. Στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό αγώνα του Πανιωνίου με το Περιστέρι, τις κερκίδες της οδού Αρτάκης κοσμεί με την παρουσία της η Έλη Κοκκίνου και το καυτό της σωρτσάκι.
  2. Ο αγώνας στο κλειστό της Νέας Σμύρνης βρίσκεται σε εξέλιξη και τα αίματα ανάβουν, όταν ο Αμερικανός του Πανιωνίου Μάλενς έρχεται στα χέρια με παίκτες του ΓΣΠ. Οι πάγκοι μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούν να χωρίσουν τους παίκτες, ώστε να διακοπεί το επεισόδιο. Από κοντά και ο αόρατος πρωταγωνιστής Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος πηγαίνει ύπουλα πίσω από τον Μάλενς και του δίνει σφαλιάρα στον σβέρκο!
  3. Στην ανάπαυλα ο Αργύρης Πεδουλάκης τα ψέλνει στο νεαρό σέντερ, λέγοντας του ότι "εδώ ήρθες για να δουλέψεις όχι για να μαλακίζεσαι", συνδέοντας τις δυο πρώτες παρατηρήσεις.
  4. Ο Γιώργος Μπόγρης απαντά "Αν ήθελα να δουλέψω, θα έμενα στον Παναθηναϊκό".
  5. Ο κόουτς εμφανώς εκνευρισμένος του λέει: "Είτε βγεις από τα αποδυτήρια είτε όχι, για εμένα είναι το ίδιο. Τελείωσες". Ο 22χρονος σέντερ δεν ξαναπατά παρκέ.
  6. Στο νέο φιλικό του Περιστερίου με αντίπαλο το Μαρούσι, εμφανίζεται ξανά στις κερκίδες η ιδιοκτήτρια του καυτού σορτς.
  7. Ο Αργύρης Πεδουλάκης στέλνει μήνυμα στον Γιώργο Μπόγρη και δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου, την στιγμή που προβοκατόρικα δίνει χρόνο συμμετοχής στο νεαρό Παπαγιάννη.
  8. Ο Γιώργος Μπόγρης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φιλικού, ζητά από τον μάνατζερ του Περιστερίου να υπάρξει συνάντηση παρουσία του ατζέντη του, ώστε να βρεθεί η φόρμουλα διακοπής της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Related Posts with Thumbnails