Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Euroleague Fantasy Day 2: Olala


Πόσο μου αρέσει να ακούω για το περιβόητο "γαλλικό μπάσκετ"!; Για το μπάσκετ των τρικολόρ που - κατά μερίδα των ειδικών συμπατριωτών μας - συνοδεύεται από διάθεση απαξιωτική και ειρωνική, κάθε φορά που γίνεται σχετική αναφορά. Έλα μωρέ τώρα, "ποιοι Γάλλοι"; Εμείς είμαστε η απόλυτη εγκεφαλική μπασκετική αλήθεια και αυτοί ένα νερόβραστο ανέκδοτο παιδικής χαράς!

Euroleague Fantasy Day 2 MVP: Nicolas Batum, SLUC Nancy
Αν προτιμάτε εικόνα, ορίστε και footage από τον χθεσινό αγώνα, όπως μας προσφέρει το φιλικό μπλογκ weak side!


Στα της λίγκας μας τώρα, η δεύτερη μέρα βρήκε και φρέσκα πρόσωπα να ανεβαίνουν στο βάθρο. Πρωταθλητής της εβδομάδας αναδείχθηκε ο nenloco με τους Calli Locos, καθώς συγκέντρωσε 168.9 πόντους! Αργυρό μετάλλιο για τον manager tsimpidas, του οποίου η ομάδα καφενείο frapesglykos τσίμπησε 162.7 ποντάκια! Την τριάδα κλείνει μια ανερχόμενη δύναμη της λίγκας, που κάνει φέτος εντυπωσιακό ντεμπούτο, συνεχίζοντας απερίσπαστη να μαζεύει πόντους και να κλείνει τα αυτιά στον ψυχολογικό πόλεμο που δέχεται για ανούσιες αλλαγές! Ο Mason13 με τους DimKara B.C. τσέπωσε πάλι 161.1 ποντάκια! Αναλυτικά η δεκάδα της δεύτερης εβδομάδας:


Η συνολική κατάταξη βρίσκει τον Mason13 να φιγουράρει στην κορυφή, τον  bomberman να ακολουθεί κατά πόδας, μιας και η εβδομαδιαία επίδοσή του βρίσκεται στις 10 κορυφαίες και τον Sinbad να φορτσάρει επικίνδυνα, σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση.


Related Posts with Thumbnails