Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Τα βρόντηξε ο "Φλέβα"


Όλα τα είχε η Μαριωρή ο φερετζές της έλειπε - μια έκφραση που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της μπασκετικής ΑΕΚ. Ο πρόεδρος απειλούσε να αποχωρήσει, το ρόστερ ροκανίζεται, τα δελτία εξαφανίζονται, η τιμωρία της έδρας φαντάζει δεδομένη (ευελπιστούν να μην υπάρξουν συνέπειες που να αφορούν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και η ποινή να εξαντληθεί στον "χαμένο" αγώνα με τον Παναθηναϊκό), σάλιο δεν υπάρχει  και τελικά το καράβι αποφάσισε να εγκαταλείψει ο καπετάνιος του πάγκου - Κώστας Φλεβαράκης.

Πριν από περίπου ένα μήνα και συγκεκριμένα στην ήττα της Ένωσης στην Ρόδο, ο Μακεδόνας τεχνικός είχε βρεθεί υπ'ατμόν, με συνέπεια να πορεύεται στη συνέχεια παίζοντας το κεφάλι του, ενώ τα σενάρια έπαιρναν και έδιναν για τους πιθανούς διαδόχους του. Αναμφίβολα άδικο, μιας και πέρα από τα ένα σωρό προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει, έπρεπε να συμμαζέψει ένα καινούργιο σύνολο, που ξεκίνησε με Έλληνες και στη συνέχεια εμπλουτίστηκε με τους διαθέσιμους ξένους. Τελικά, επέλεξε να είναι αυτός που θα βγει "καβάλα στο άλογο", με αφορμές τις αποπομπές ΜακΓκραθ και Στεφάνοφ, την διαρροή για επικείμενη τιμωρία των Παπαντωνίου και Γέρεμιτς για συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση του ΠΣΑΚ (μάλιστα ακούγεται ότι τον μεν τον στέλνουν από εκεί... που ήρθε και τον άλλον στον ΟΑΕΔ) και την αινιγματική στάση της διοίκησης στο πάγιο αίτημά του για μεταγραφική ενίσχυση.

Και τώρα τι; Που θα βρεθεί ικανός κόουτς, που θα δεχθεί να αναλάβει την Ένωση με τις συγκεκριμένες συνθήκες - εν μέσω πρωταθλήματος - και μάλιστα με "υποσχετική" επιταγή;  Άνοιξε μεγάλη πληγή η ΑΕΚ, καθώς η μοναδική σταθερά της ομάδας δεν υφίσταται πλέον, γεγονός που σόκαρε κυρίως τους ξένους παίκτες. Τελικά βρέθηκε άκρη και δικαιώθηκε ο Αργύρης για την αναμονή. Για να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Related Posts with Thumbnails