Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Που πάει ο Μαυροειδής;


Το ενδιαφέρον της Μακάμπι για τον Δημήτρη Μαυροειδή και η εκτίμηση που τρέφει ο Πίνι Γκέρσον για τις ικανότητες του Έλληνα σέντερ θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα. Άλλωστε το συγκεκριμένο "φλερτ" είναι γνωστό εδώ και καιρό και οι χθεσινές δηλώσεις του ψηλού του Αμαρουσίου απλώς το επιβεβαίωσαν. Οι Ισραηλινοί αναζητούν ψηλό ύστερα από την αποχώρηση του Λάμπε από την ομάδα, όμως φαίνεται πως στην κούρσα της απόκτησης του Μαυροειδή, δεν τρέχουν μόνοι τους.

Σύμφωνα με "φρέσκο" ισπανικό δημοσίευμα, ο 24χρονος σέντερ είναι ένας εκ των δύο βασικών υποψήφιων για να καλύψει τη θέση του σέντερ στη Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη! Ο άλλος είναι ο Αυστραλός Άαρον Μπάινς, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρήσει από τη Λιέτουβος Ρίτας ύστερα από τον αποκλεισμό της ομάδας από το TOP 16 της Ευρωλίγκα. Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τις πρώτες κινήσεις του Έλληνα τεχνικού ως προπονητή των Βάσκων, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η επαναφορά στην ομάδα του παροπλισμένου Γάλλου σέντερ Τζερόμ Μουαζό και η λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανό γκαρντ Ρόμπερτ Κόνλεϋ. Γρήγορα-γρήγορα έπιασε δουλειά ο Φώτης από ότι φαίνεται...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πότε έφυγε ο λάμπε από την μακάμπι;; που πήγε;;

Ανώνυμος είπε...

Λύθηκε το συμβόλαιο του τη Δευτέρα που μας πέρασε. Δε ξέρω αν έχει υπογράψει κάπου ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Γρήγορα την έμαθε ο Φωτούλης τη νέα του ομάδα. Από την πρώτη μέρα μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, τα πάντα όλα. Αυτό θα πει επαγγελματισμός! Μπράβο ρε φωτούλη! και εις ανώτερα!

Ανώνυμος είπε...

Από ότι φαίνεται η πρώτη μεταγραφή του Κατσικάρη στη Μπιλμπάο θα είναι ο Αυστραλός Baynes της Ρίτας. Για τον Μαυροειδή δεν είναι σίγουρο ότι θα πάει στη Μακάμπι γιατί οι Ισραηλινοί εξετάζουν και άλλες λύσεις, πιο "οικονομικές".

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails