Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Fantasy Euroleague Day 10


Το τρέχον διήμερο διεξάγονται οι τελευταίες αναμετρήσεις της πρώτης φάσης της διοργάνωσης, με τους διάφορους μνηστήρες να γλυκοκοιτούν υψηλές θέσεις κατάταξης και κάποιους άλλους να προσπαθούν να πιάσουν το τρένο της πρόκρισης. Στο πλαίσιο αυτό, το θερμόμετρο ανεβαίνει και για τις ομάδες του Fantasy, που καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, τη στιγμή που τραυματισμοί και αγοραπωλησίες παικτών αλλάζουν σταθερές και δεδομένα. Μάριτς, Ναβάρο, Σπανούλης, Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Μπετσίροβιτς και Γουάτσον είναι κάποιοι από τους πρωταγωνιστές, πάνω στους οποίους στηρίχτηκαν αρετές ομάδες. Εντούτοις, οι καταστάσεις έχουν φέρει τα πράγματα έτσι, ώστε να χρειαστούν ριζικές αλλαγές και να αρχίσει ένα νέο σαφάρι αναζήτησης υψηλόβαθμων λύσεων.

Εν ολίγοις, οι προτάσεις μου για παίκτες της 10ης μέρας (και με δεδομένο ότι ο κουμπαράς έχει γεμίσει από την πώληση καλαθοσφαιριστών με καλή παρουσία) είναι:

Point Guard
Ντάνιελ Γιούινγκ (Πρόκομ, τιμή 39.9). Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να ανεβαίνει και θυμίζει τον περσινό καλό Αμερικανό, που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του.

Shooting Guards and Small Forwards
Μάρκο Τόμας (Τσιμπόνα, τιμή 41.2). Ο διεθνής Κροάτης είναι ο ποιοτικότερος παίκτης της ομάδας και δικαιολογεί τον συγκεκριμένο τίτλο με την αγωνιστική του παρουσία το τελευταίο διάστημα. Χαρακτηριστικές οι αναμετρήσεις της 8ης και 9ης ημέρας, όταν και μόνος του γύρισε το παιχνίδι με τη Φενέρ από την μια (21) και γλύτωσε από επιπρόσθετες περιπέτειες ισοβαθμίας την Τσιμπόνα στη Λιθουανία (15).

Power Forwards and Centers
Αντρέ Χάτσον (Ρόμα, τιμή 50.5). Ο παλιός μας γνώριμος από την θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, επέστρεψε με θετικό πρόσημο στις αποσκευές του από το Τελ Αβίβ, παρά το κάζο που υπέστη η Λοτομάτικα. Στην Ρώμη η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στους αδιάφορους Σλοβένους και ο Αμερικανός αναμένεται να βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Related Posts with Thumbnails