Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ε-ΣΕ-ΝΑ ΘΕ-ΛΟΥΜΕ


Όπως, ίσως, θυμάστε ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπήρξε αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τούτον εδώ τον χώρο και εν πολλοίς λόγος ύπαρξής του. Η δικαίωση με την απομάκρυνσή του από τον ερυθρόλευκο πάγκο, αν και δημιούργησε κύμα ανακούφισης, προκάλεσε κρίση στους συντελεστές του μπλογκ, καθώς ατόνισε το ενδιαφέρον. Ωστόσο, τα αντανακλαστικά ενεργοποίηθηκαν άμεσα, όταν μου γνωστοποίησαν το report του Μανούσου Μανουσέλη, που αράδιασε στον ιστότοπο του gazzetta και προλόγιζε το ντέρμπυ με τη χρήση της στατιστικής ανάλυσης... και όχι μόνο. Ο τίτλος του κειμένου του: "Paralysis by Analysis".

Έπειτα από την ερμηνεία των επιδόσεων των "αιώνιων" ο Μανουσέλης συμπεραίνει ότι: "Οι αθλητικοί ψυχολόγοι λένε στους προπονητές να μην το παρακάνουν με την ανάλυση, διότι γεμίζουν το κεφάλι των παικτών με πληροφορίες και τους κάνουν να χάσουν το ένστικτο του πολεμιστή. Το φαινόμενο έχει και όνομα (paralysis by analysis) και από την ώρα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι νέα στοιχεία θα βομβαρδίσουν τους υπολογιστές. Ας μην το ξεχνάμε ότι οι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και είναι αδύνατο να υποστηρίξει οποιοσδήποτε ότι μπορεί να προβλέψει τι ακριβώς θα κάνουν πάνω στο παρκέ. Γι’ αυτό το λόγο ας απολαύσουμε το παιχνίδι και το γεγονός ότι στην Ελλάδα παίζουν δύο από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου…". ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ! Και τα περσινά και τα προπέρσινα! Paralysis by Analysis...

Ο μπαγάσας πρέπει να έχει μέντορα τον Φιλ Τζάκσον, που από την Paralysis by Analysis πάνω στον Κόμπε, τον οδηγεί στις κλινικές!

CLINIC I


CLINIC II

Related Posts with Thumbnails