Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Euroleague Fantasy Top-16 Day 2

Η δεύτερη ημέρα του ΤΟΠ-16 ολοκληρώθηκε και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην λίγκα μας στο Φάντασυ. Όχι δεν προσπαθούμε να γλυτώσουμε το έπαθλο της φανέλας ή να αποκρύψουμε την αλήθεια, που μας φέρνει πλέον ως underdog στο κυνήγι για την κατάκτηση της πρωτιάς. Ο πραγματικός λόγος που επανέρχεται κείμενο που αφορά στο Φάντασυ, είναι ο ψυχολογικός πόλεμος που μου ασκείται από ορισμένους μάνατζερ, οι οποίοι θέλουν να φουσκώσουν από περηφάνια για την πορεία τους στο παιχνίδι και να δούνε επιτέλους το όνομά τους μεταξύ των πρώτων.

Μάνατζερ gpsar69 οι παρακάτω γραμμές είναι πρωτίστως αφιερωμένες σε εσένα, που κατάφερες επιτέλους έπειτα από 12 προσπάθειες να δεις την ομάδα σου να φιγουράρει ανάμεσα στις πρώτες της λίγκας. 178.1 πόντοι, λοιπόν, για την ομάδα, που είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις επιταγές του μπλογκ, μιας και φέρει το "Viva Solinas" στην φανέλα της. Βέβαια, πρωταθλητής της αγωνιστικής αναδεικνύεται ο Zarko7 με 183.8 πόντους, που έχει αποδείξει και κατά το παρελθόν τα ιδιαίτερα skills του στο παιχνίδι. Η τριάδα της ημέρας κλείνει με τον μάνατζερ thodorisrou και τους 176.1 πόντους του, μια επίδοση που αποτελεί και την season high για τον ίδιο.

Αναλυτικά η βαθμολογία της ημέρας:


Στον μαραθώνιο τώρα, η μουσίτσα ο μάνατζερ Join Me εξακολουθεί να κρατά με νύχια και με δόντια την πρώτη θέση. Η ομάδα του, μετά το σύντομο μπλακ άουτ, επανήλθε στις καλές εμφανίσεις με 153.6 πόντους, γεγονός που του επιτρέπει να κοιτά τον κόσμο από πιο ψηλά, ήτοι 1832.9 συνολικά πόντοι. Από κοντά και εγώ με συνολικά 1802.7 πόντους, προσπαθώ να του κάνω την ζωή δύσκολη και να κρατήσω τα κεκτημένα από την περσινή σεζόν. Στο κόλπο έχει μπει και ο μάνατζερ NasosP, που με συγκλονιστική επιμέρους επίδοση πρωταθλητισμού κατά τις τελευταίες αγωνιστικές, δείχνει τα δόντια του με τους 1787.8 πόντους που έχει μαζέψει! Η πεντάδα κλείνει με τους Διόσκουρους bartzouros και seahawk30, που πλέον θα πρέπει να βάλουν τα πολύ δυνατά τους για να προσεγγίσουν την κορυφή.

Αναλυτικά η συνολική βαθμολογία:

Related Posts with Thumbnails