Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

And what about... Golemac??


Γκόλεματς; Μα ποιος είναι αυτός; Μπορεί να σταθεί επάξια στον πρωταθλητή Ευρώπης; Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που τέθηκαν στο άκουσμα της είδησης, για τη μεταγραφή του παίκτη στο τριφύλλι.
Η επιλογή αυτή αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς (την έκπληξη αυτή συμμερίζεται και ο γράφων), γιατί πίστευα(ν) ότι ο Ζοτς θα κάνει τις συνήθεις αλχημείες του. Θα κάνει τον Περπέρογλου μέχρι και τον Διαμαντίδη τεσσάρια και θα πορευτεί με αυτούς που έχει. Κάπως έτσι νομίζω ότι σχεδίαζε το επόμενο διάστημα το τεχνικό team του Παναθηναϊκού, μέχρι το φιλικό με το Περιστέρι. Αυτό ήταν το τελευταίο τεστ για τον πρωταθλητή Ευρώπης, πριν την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και τα συμπεράσματα ήταν εμφανή. Η γραμμή των ψηλών χρήζει άμεσης ενίσχυσης.

Είναι δεδομένο ότι με την προσθήκη του Σλοβένου στο δυναμικό των πρασίνων, ο Παναθηναϊκός βρίσκει κάποια επιπλέον ποιοτικά λεπτά στους ψηλούς του,είτε για τους επίσημους αγώνες της συνέχειας, είτε για τις προπονήσεις. Οι ανάσες και μόνο που θα προσφέρει στους βασικούς ψηλούς είναι σημαντικό γεγονός. Τα θετικά του στοιχεία είναι η πολύ καλή για το ύψος του πάσα και το μακρινό σουτ.

Βέβαια, με την απόκτησή του δεν σημαίνει ότι καλύφθηκαν τα κενά της ομάδας. Ο παίκτης αυτός δεν έχει την ποιότητα ούτε του Μπατίστ, ούτε του Τσαρτσαρή και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του. Ο ρόλος του θα είναι καθαρά να ξεκουράζει τους βασικούς ψηλούς.

ΥΓ1: Ο Γκόλεματς ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του Πανελληνίου με τον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν στην Κυψέλη.

ΥΓ2: Είναι ο παίκτης που δέχτηκε τα... πυρά του Διαμαντίδη κατά το διαπληκτισμό τους στη διάρκεια του επναληπτικού αγώνα στην έδρα των πρασίνων.

ΥΓ3: Όπως φαίνεται θα αποτελέσει τον έκτο ξένο και αντικαταστάτη του Σάρας στην Α1, γιατί από τη μία ο Λιθουανός θα κάνει ακόμα καιρό να επιστρέψει και από τν άλλη η γραμμή των κοντών είναι πλήρης για το ελληνικό πρωτάθλημα.

2 σχόλια:

The Hoop είπε...

Μια χαρα παικτης ειναι ο Golemac, αυτος και ο Grundy περσυ ηταν οι 2 ακρογωνιαιοι λιθοι του Πανελληνιου. Ακομα και στα 32 του ειναι σε πολυ καλη κατασταση.

PokerFace είπε...

@The Hoop

Συμφωνούμε ότι είναι καλός παίκτης..Αλλιώς δεν θα είχε θέση στον Παναθηναϊκό..Νομίζω όμως ότι δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails