Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Βασιλιάς Αλβέρτης ο Ά

Μια μεγάλη αυτοκρατορία έφτασε χθες βράδυ στο τέλος της. Ένα τέλος όμορφο, ένα τέλος συγκινητικό, ένα τέλος με όλες τις τιμές, αντάξιο της ιστορίας του και της προσφοράς του σ' αυτό το σύλλογο, σ' αυτό το άθλημα, σ' αυτόν τον τόπο. Η πολύχρονη παρουσία του Φραγκίσκου Αλβέρτη στον Παναθηναϊκό συνδυάστηκε με το σταδιακό κτίσιμο μιας ομάδας όνειρο, της μεγαλύτερης ομάδας μπάσκετ της τελευταίας εικοσαετίας! Ο μεγάλος αρχηγός ήταν εκεί... σε κάθε χαρά, σε κάθε λύπη, σε κάθε επιτυχία, σε κάθε αποτυχία... Κράτησε την ομάδα στις δύσκολες στιγμές και σήκωσε ψηλά τα βαρύτιμα τρόπαια που πανάξια κατέκτησε η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.
Δυναμικός, φιλόδοξος, ηγέτης, τσαμπουκάς, ενωτικός, ψυχωμένος και φονικός σουτέρ, ο Φράγκι υπέγραψε με τον ιδρώτα του την πιο λαμπρή περίοδο της ιστορίας του Παναθηναϊκού και όλοι όσοι την έζησαν του χρωστούσαν μια εξίσου λαμπρή γιορτή μόνο για την πάρτη του... Χίλια μπράβο λοιπόν σε όσους τη διοργάνωσαν και σε όσους συμμετείχαν.

Ο κόσμος τον αγάπησε όσο λίγους, τον χειροκρότησε δυνατά χιλιάδες φορές, τον αποθέωνε κάθε φορά που πατούσε το παρκέ, είτε με τη φόρμα του είτε με το τζιν του. Αυτός ο κόσμος του χάρισε απλόχερα χθες βράδυ και το τελευταίο χειροκρότημα (ως παίκτη), που ήταν και το πιο ζεστό, το πιο δυνατό, το πιο εκκωφαντικό...

Φραγκίσκο σ' ευχαριστούμε!!!

ΥΓ: Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε, ένας άλλος μεγάλος κύκλος ανοίγει... Βασιλιάς Δημήτριος ο Ά!!!


Related Posts with Thumbnails