Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Fantasy Euroleague Day 3 -> 4


Η τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκα μπορεί να μην επιφύλαξε συγκλονιστικές εκπλήξεις ως προς την έκβαση των αναμετρήσεων, αλλά προέκυψαν αρκετά απρόοπτα αναφορικά με την απόδοση των πρώτων βιολιών των ομάδων. Η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε σαφώς αρνητικό αντίκτυπο στην βαθμολογία των παικτών του Fantasy Challenge, καθώς όσοι πόνταραν στα ακριβά άλογα εισέπραξαν δυσανάλογα credits για τις επιλογές τους.


McIntyre, Splitter, Siskauskas, Rakocevic, Kinsey, Greer, Woods, Διαμαντίδης είναι μόνο κάποια από τα αστέρια που κυμάνθηκαν σε μέτρια επίπεδα. Από την άλλη όσοι προτίμησαν περισσότερο προσιτές οικονομικά επιλογές δικαιώθηκαν. Μεταξύ αυτών είναι και ο Έλληνας νικητής της τρίτης αγωνιστικής betojohn, που με το πενιχρό 201,1 κατέκτησε την κορυφή. Εκπληκτικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν συνολικά οι παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ πολύ κουπί τράβηξαν ο φερέγγυος Lavrinovic της Ρεάλ, ο Pekovic, o Peker, o Thorton, o Savas, o Sato, o Begic, o Watson, o Michael, o Gordon, o Logan, o Walsh (σπεύσατε όσο προλαβαίνετε να τον εντάξετε στο δυναμικό σας γιατί η τιμή του θα ανέβει ανεξαρτήτως απόδοσης στις επόμενες 2 αγωνιστικές), ο Huertas, o Freeland.

Στο Greek Hoopz Challenge είχαμε πρωτιά για την pashalica με 147,6 και την τριάδα έκλεισαν οι παλιοσειρές του μπλογκ sixama23 (140,4)  και η αφεντιά μου banou (139,7). Βέβαια και οι τρεις μας έχουμε αρκετό δρόμο να καλύψουμε, μιας και συνολικά προπορεύονται οι mantzas (414,2), themis_vl (397,7) και spuistraat (397,1).

Και τώρα τι επιλέγουμε; Δυνατά χαρτιά ή λιγότερο δυνατά; Για να δούμε κάποιες ενδεικτικές προτάσεις. Η Τσιμπόνα υποδέχεται την Ζαλγκίρις και θα έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να σημειώσει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, γεγονός που μπορεί να συνδυαστεί με καλές εμφανίσεις των Αμερικανών της. Ειδικά ο Graves, του οποίου η χρηματιστηριακή αξία ακολουθεί την πορεία των μετοχών που σχετίζονται με οικοδομικές δραστηριότητες, χρωστά ένα καλό παιχνίδι. Μακριά από την Φενέρ, που ορφάνεψε στην γραμμή των κοντών μετά και την απομάκρυνση του Solomon, και συγκρούεται με την Σιένα, η οποία αρέσκεται στο να καταστρέφει το παιχνίδι και το ranking των αντιπάλων. Από την άλλη η Μπάρτσα αναμένεται να κάνει πάρτυ απέναντι στους Γάλλους της Ασβέλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα αστέρια θα σπάσουν τα κοντέρ, καθώς είθισται σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις να παίρνουν χρόνο συμμετοχής αρκετές ρεζέρβες. Πάμε και στην Λιθουανία όπου η γηπεδούχος Λιέτουβος υποδέχεται την Παρτίζαν. Ένας εκ των Jomantas Gecevicius αναμένεται να βάλουν αρκετά μεγάλο λιθαράκι στην προσπάθεια για επικράτηση, με τους Σέρβους να έχουν να αντιπαρατάξουν το νέο τους φυντάνι Maric, που συνεχίζει τις μεστές εμφανίσεις που ξεκίνησε επί αμερικανικού εδάφους, στο πλαίσιο των αγώνων προετοιμασίας με ομάδες του ΝΒΑ. And what about Σοφοκλής; Η τιμή του έχει πέσει στα τάρταρα και υπό αυτήν την οπτική αξίζει να του δοθεί μια ευκαιρία, αλλά τα άσχημα ποσοστά σε βολές και τα εύκολα φάουλ που κάνει συνιστούν ανασταλτικούς παράγοντες για ένα καλό σκορ. Τέλος, ορισμένοι παίκτες του Παναθηναϊκού μπορούν να ξεσκουριάσουν και να αναρριχηθούν βαθμολογικά, μιας και οι Πολωνοί δεν αποτελούν ισχυρό εμπόδιο.

Προσοχή στους τραυματισμούς των παικτών και θυμηθείτε ότι έχετε δικαίωμα τριών αλλαγών στις ομάδες σας μέχρι και την παραμονή των αγώνων.

7 σχόλια:

Geo7 είπε...

Απο που προκυπτει πως η τιμη του Walsh θα ανεβει ανεξαρτητως αποδοσης;Επειδη εχει ενα οριο 15% στην ανοδο εχουν κρατημενη καποια αυξηση απο τις αλλες αγωνιστικες λες;

banou είπε...

Έτσι ακριβώς. Υπάρχει περιορισμός της τάξης του 15% σχετικά με την αυξομείωση της αγοραστικής αξίας του παίκτη, που προκύπτει από τον μέσο όρο των στατιστικών στο σύνολο των αγώνων. Έτσι αν για παράδειγμα ο Γουόλς κάνει ράνκινγκ μικρό στα επόμενα παιχνίδια, αυτό θα συμψηφιστεί με τα προηγούμενα ύψιστα ράνκινγκ, με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να ανεβαίνει η τιμή του.

NasosP είπε...

Ο Huertas είναι πλέον τραυματίας.

Διαφωνώ για την εκτίμησή σου για την Τσιμπόνα. ΤΟ βλέπω αρκετά κοντά το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, η οποία ξεκούρασε το ΣΚ και το Watson.

banou είπε...

Για να δούμε NasosP. Αν δεν κερδίσει πάντως εντός έδρας τους Λιθουανούς αντίο Ευρωλίγκα. Νομίζω ότι θα πάνε καλά οι Αμερικανοί της.

Πιθανές απουσίες updated (11/11/2009, 12:50)
Άσσοι
Marcelo Huertas
Bojan Popovic
Sarunas Jasikevicius
Jason Gardner
Vlado Ilievski
Daniel Ewing
Joseph Gomis
Massimo Bulleri
Evaldas Dainys
Przemyslaw Zamojski
TJ Parker
Petar Bozic

Δυαροτριάρια
Walter Herrmann
Josh Childress
Luca Vitali
Luigi Datome
Gianluca Basile
Chris Lofton
Emir Preldzic
Lubos Barton
Serhat Cetin

Τεσσαροπεντάρια
Ksistof Lavrinovic
Curtis Borchardt
Mike Batiste
Mirsad Turkcan
Felipe Reyes
Matjaz Smodis
Ioannis Bourousis
Georgios Printezis
Milko Bjelica
Angelo Gigli
Zarko Rakocevic
Tomas Van den Spiegel
Kostas Tsartsaris
Stephen Arigbabu
Dalibor Bagaric
Joey Beard
Artem Zabelin

NasosP είπε...

Ο Klimavicius επίσης χάνει το παιχνίδι. Αμφίβολος και ο Kalnietis

Ανώνυμος είπε...

banou συγχαρητηρια για την αναλυση, επεσες σχεδον σε ολα μεσα, μεχρι κ οι ασχημες βολες του σοφο βγηκαν. Τι εγινε ομως με την ομαδα σου; δεν τα πηγε κ πολυ καλα! Αλλα μας λες κ αλλα παιζεις; :)

bhoy είπε...

http://fabfive.eurocupbasketball.com/home.php

υπάρχει και για το Eurocup!!!

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails