Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Πόρτλαντ και Ντένβερ


Νομίζω ότι έχει φτάσει ο καιρός να ξεθαφτεί μια ξεχασμένη στήλη, το B(ask)ET, που αφορά στο μπασκετικό στοίχημα. Δεδομένης της απίστευτης ρέντας του τελευταίου διμήνου θα πάρω τη σκυτάλη από το Sixama, που είχε αναλάβει την επιμέλεια της στήλης και θα μοιράζομαι μαζί σας κάποιες σκέψεις σχετικά με αγώνες από το ελληνικό, ευρωπαϊκό και αμερικανικό πρωτάθλημα.

Για ορεκτικό ΝΒΑ. Οι Μπλεϊζερς υποδέχονται τα ξημερώματα τους Γκρίζλις. Μπορεί να έχουν ταλαιπωρηθεί απίστευτα από τραυματισμούς (LaMarcus Aldridge, Nicolas Batum, Steve Blake,ωRudy Fernandez, Greg Oden, Travis Outlaw και Joel Pryzbilla), αλλά τα προβλήματα τους έχουν συσπειρώσει, συνιστώντας μια από τις πιο αξιόπιστες ομάδες έδρας. Η συγκηνιτική τους προσπάθεια να ανταπεξέλθουν, παρά το χρόνια γεμάτο απουσιολόγιό τους (εδώ έχει φτάσει να παίζει +30 λεπτά ο 37χρονος Howard), έχει κάνει την ομάδα ιδιαίτερα ελκυστική και τα sold out τείνουν να γίνουν συνήθεια. O παικταράς Roy δίνει το σύνθημα και οι υπόλοιποι ακολουθούν. Από την άλλη, το Μέμφις είναι σε φόρμα, καθώς έχει μαζέψει αρκετές νίκες στο road trip. Έρχεται με φόρα από το Φοίνιξ, όπου πήρε άνετο διπλό, αλλά τα πράγματα στο Πόρτλαντ είναι για όλους δύσκολα, μιας και πρόκειται να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που δίνει και έμφαση στην άμυνα. Νομίζω ότι θα το ξανακάνουν το θαύμα τους οι Μπλεϊζερς. Σημείο 1 (-1.5 πόντοι, απόδοση 1.90)

Επόμενη στάση το Ντένβερ, όπου οι Νάγκετς υποδέχονται τους Γουόριορς. Οι γηπεδούχοι μετά την απρόσμενη ήττα από την Φιλαδέλφεια, καλούνται να ξεπεράσουν τον Γκόλντεν Στεϊτ, προκειμένου να μην χάσουν άλλο έδαφος στην κούρσα για την πρωτιά της περιφέρειας. Ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον Λεμπρόν, οπότε μια νίκη απέναντι στους αποψινούς αντιπάλους επίβάλλεται. Ο Μπίλαπς σίγουρα λείπει, αλλά οι Γουόριορς παίζουν απίστευα άναρχο μπάσκετ και είναι ομάδα ψυχολογίας, γεγονός που συνηγορεί υπέρ της επικράτησης των ανώτερων Νάγκετς. Σημείο 1 (-4.5 πόντοι, απόδοση 1.90)

7 σχόλια:

banou είπε...

Κουβαδάκι με τους Μπλεϊζερς να χάνουν διαφορά 10 πόντων λίγο πριν το ημίχρονο και τους Νάγκετς να χάνουν διαφορά 9 πόντων (μαζί και τους Νενέ, Λόουσον λόγων ελαφρών τραυματισμών) 3 λεπτά πριν την λήξη...
Πάμε για άλλα

Ανώνυμος είπε...

Banou πάμε με Σαν Αντόνιο και την παρέα του Ντουράντ σήμερα???

KonTaz

banou είπε...

Ρε γαμώτο είναι πολλοί οι 10 πόντοι αβάντζο. Χθες πήγαν να κάνουν την έκπληξη μέσα στο Ντάλας οι Πίστονς και τους ψιλοφοβάμαι. Αλλά respect στα σπιρούνια. Δύσκολο. Μ'αρέσει περισσότερο το one man show της Οκλαχόμα! Όπως επίσης και το ξερό διπλό των Σέλτικς μέσα σε μια από τις πιο εύκολες έδρες - αυτή του Μαϊάμι!

Ανώνυμος είπε...

Αν παίζει ο Π{ρς,ο Ρόντο και ο Κέβιν μάλλον θα περάσουν οι Σέλτικς..Για να δούμε,εγώ πάντως το έπαιξα και ότι γίνει....

Από αύριο τι βλέπεις Βanou???
Εγώ πάντως εύκολο άσο την Εφές..

KonTaz

banou είπε...

Δύσκολα τα πράγματα σήμερα... Τελικά ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Αμπντί Ιμπεκτσί και όχι στο άλλο κλουβί που χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος η Εφές. Οι Τούρκοι καίγονται για νίκη, έχουν καλούς παίκτες, η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι ανταποδοτική εκείνης του ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός εκτός έδρας δεν πείθει, μέχρι και το παιχνίδι το δείχνει ο ΣΚΑΪ... Όλα συνηγορούν στη νίκη των γηπεδούχων, αλλά είναι καιρός οι ερυθρόλευκοι να μιλήσουν και σε κρίσιμα παιχνίδια. Στοιχηματικά για μένα είναι no bet

Ανώνυμος είπε...

Και το στοίχημα πήρα και νίκησε ο Ολυμπιακός :D

Χθες μας τα χάλασε ο Ντουράντ και η παρέα του..

KonTaz

banou είπε...

Άψογος φίλε Κοntaz! Πάντα τέτοια!!!

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails