Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Νεστέροβιτς τον λένε και όλα τα παιδάκια κλαίνε

Τελικά η φημολογία, σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός φερόταν να έχει κλείσει παίκτη διατηρώντας "low profile", φαίνεται να επιβεβαιώνεται και ο εκλεκτός του Ντούσαν Ίβκοβιτς ακούει στο όνομα Ράσο Νεστέροβιτς. Στο άκουσμα του ονόματος Μακρής, ίσως σαστίσει, καθώς έχει να το φορέσει από τότε που προπονούταν στον ΠΑΟΚ ή λίγο αργότερα όταν το χρησιμοποίησε για να μεταγραφεί στην Ιταλία.

Συνέχεια...

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ζωή σε 'μας...

Τα οικονομικά προβλήματα δεν μαστίζουν μόνο ελληνικούς συλλόγους, αλλά διαχέονται σε ολόκληρη την μπασκετική Ευρώπη σε μια δύσκολη συγκυρία.

Συνέχεια...

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Από την Αλαμπάμα στο ...Τελ Αβίβ

Αν υπάρχει ένας προπονητής ο οποίος αξίζει περισσότερο από κάθε άλλο τον άτυπο τίτλο του ανθρώπου που ξεχωρίζει για την διορατικότητα του σχετικά με τις επιλογές ανερχόμενων παικτών, αυτός είναι χωρίς αμφιβολία ο David Blatt. Ο Anthony Parker και ο Maceo Baston είναι δύο τρανά παραδείγματα παικτών, για το πόσο ικανός στο recruiting είναι ο Ισραηλινός εκ Μασσαχουσέττης τεχνικός. Η ικανότητα του Blatt στο να διαλέγει παίκτες, ήταν ένα από τα βασικά συνθετικά για το χτίσιμο της φοβερής ομάδας της Μακάμπι την τετραετία 2000-2004, διάστημα κατά το οποίο ο πρώην προπονητής του Άρη διετέλεσε βοηθός του Gershon. Μια χθεσινή είδηση ήρθε απλώς να επιβεβαιώσει το γεγονός πως ο πρώτος πλέον προπονητής της "ομάδας του λαού", διαθέτει όντως "αετίσιο μάτι". Η Μακάμπι υπέγραψε για 1+1 χρόνο τον απόφοιτο του Πανεπιστημίου της Alabama Mikhail Torrance, έναν παίκτη προσωπική επιλογή του Blatt, ο οποίος, (πιστέψτε με) μπορεί να αναδειχθεί σε αποκάλυψη την επόμενη σεζόν.

Συνέχεια...

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Φάκελος Νέμανια Μπιέλιτσα

Όπως είναι γνωστό ο νεαρός διεθνής Σέρβος μπασκετμπολίστας έχει μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή του ομοεθνή κόουτς.

Συνέχεια...

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Παναθηναϊκός: Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς

Ο Ιούλης τελειώνει και ο ΠΑΟ έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις κινήσεις του για την ομάδα της σεζόν 2010-2011. Υπήρξαν ηχηρές αποχωρήσεις, αλλά και αξιόλογες προσθήκες. Συγκεκριμένα: Έφυγαν ο Σπανούλης και ο Πέκοβιτς. Και οι δύο ακρογωνιαίοι λίθοι της περσινής ομάδας και απώλειες που μπορεί να έχουν κόστος στην ομάδα του Ομπράντοβιτς. Για την περίπτωση Σπανούλη έχω ήδη τοποθετηθεί. Ο Πέκοβιτς είναι ένας παίκτης που δύσκολα αναπληρώνεται. Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια παίκτες ποιοτικοί στη συγκεκριμένη θέση είναι δυσεύρευτοι όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.


Συνέχεια...

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Πράσινος υποψήφιος

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μια φημολογία που θέλει τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωση του Ρόντρικ Μπλάκνεϋ.

Συνέχεια...

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Μεταγραφικός πυρετός

Η υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη μπορεί να ολοκληρώθηκε όμως ο μεταγραφικός πυρετός του καλοκαιριού για τους δύο "αιωνίους" άρχισε ξανά να ανεβαίνει από χθες. Αιτία, ο πρώην φόργουορντ της Σιένα Ρομέιν Σάτο, ο οποίος παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να διαπραγματεύεται με τους "ερυθρόλευκους", είναι πλέον ένα βήμα από το να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Συνέχεια...

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Φάκελος Βασίλης Σπανούλης vol. 4 και τελευταίο

Ανακοίνωση ΚΑΕ Ολυμπιακός:
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο διεθνής γκαρντ θα είναι παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Συνέχεια...

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

The Decision...



Συνέχεια...

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Η επιλογή του Lebron James

Ο Βασιλιάς κατά τα φαινόμενα αποφάσισε σε ποιον θρόνο θα στρογγυλοκαθήσει, προκειμένου να ξεκινήσει επιτέλους την περισυλλογή των πολυπόθητων δαχτυλιδιών.

Συνέχεια...

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

The X factor :)

Μπορεί η υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε επίπεδο μεταγραφικών εξελίξεων, αλλά ένας εξίσου ελκυστικός στόχος παρουσιάζεται ιδιαίτερα διστακτικός ως προς το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Ο λόγος φυσικά για τον μέχρι πρότινος (;) σέντερ του Ολυμπιακού, Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Συνέχεια...

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Πίστευε και μη ερεύνα

Το κονκλάβιο κατέληξε σχετικά με την l' affaire Ντούσαν Ίβκοβιτς, παρά τον προβληματισμό της διπλοβάρδιας σε επίπεδο κοουτσαρίσματος. Οι καρδινάλιοι που καιρό τώρα διατηρούσαν τον όρκο μυστικότητας για τις προθέσεις της Ομοσπονδίας, απελευθέρωσαν τρόπον τινά τον λευκό καπνό για να πιστοποιήσουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους, στον σοφό του σέρβικου μπάσκετ. Λανθασμένα πολλά ελληνικά sites αναπαρήγαγαν την είδηση ότι η επιτροπή συνεδρίασε για το μέλλον του Ντούντα αναφορικά με την Εθνική Σερβίας, ενώ στην πραγματικότητα το συμβούλιο απλά πιστοποίησε τη νομιμότητα της συνεργασίας του Ίβκοβιτς με τον Ολυμπιακό και έδωσε προσωρινά τις ευλογίες του (sic), καθώς η απόφαση για τον διάδοχό του αναβάλλεται για μετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Αναμφίβολα, το εκλογικό σώμα, που αποτελείται - σύμφωνα με την ορολογία του blog - από μασόνους πρώτου βαθμού αξίζει ένα σύντομο φόρο τιμής. Ιδιαίτερα ο πρόεδρος. Πάμε λοιπόν.

Συνέχεια...
Related Posts with Thumbnails