Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Δίχως αρχή και τέλος

Όποιος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τα ερυθρόλευκα καμώματα, προφανώς και υποφέρει από πόνο στα μάτια.
Υποτίθεται ότι ο Ολυμπιακός κράτησε τον περσινό κορμό, έτσι ώστε να έχει χημεία η ομάδα. Φεύ... Αυτό το συνονθύλευμα που πάτησε παρκέ ήταν δίχως αρχή και τέλος. Η αναφορά δεν γίνεται επουδενί στο γρήγορο ρυθμό και την αποτελεσματικότερη άμυνα - στοιχεία με τα οποία θέλει να εμπλουτίσει την ομάδα ο Παναγιώτης Γιαννάκης και μοιάζουν με όρους της πυρηνικής φυσικής όπως φαίνεται - αλλά ουσιώδη κομμάτια του παιχνιδιού. Αποστάσεις στην επίθεση, κίνηση, περιστροφές στην άμυνα, μπλοκ άουτ. Σαν να μαθαίνει ακόμα την ΑΒ η ομάδα. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένα σύστημα για την επαναφορά της μπάλας, για παράδειγμα. Έστω ένα σκριν, ένας διεμβολισμός, μια προσποίηση. Μπλακ άουτ ή αδούλευτη ομάδα; Ιδού η απορία. Όσον αφορά στη διαχείριση του υλικού, αυτή εγείρει επίσης πολλά ερωτήματα ως προς την σύνεσή της. Αυτή η εμμονή με τα δυο play maker στην ίδια πεντάδα είναι νέα μόδα; Είναι δυνατόν να αντικαθιστάς τον περσινό Αμερικανό σκόρερ με έναν θεωρητικά καλύτερο και να σαμποτάρεις την επιλογή σου, καρφώνοντάς τον στον πάγκο για ένα ημίχρονο. Πέρα από τα ερωτηματικά, όμως, υπάρχει και μια απάντηση. Ο Κλεϊζα δεν είναι ούτε τριάρι ούτε τεσσάρι. Είναι πεντάρι! Ωστόσο, θα πρέπει να αποδωθούν ευθύνες και σε όσους πάτησαν παρκέ, μιας και η απόδοση των ερυθρόλευκων παικτών δεν ήταν καλύτερη σε σχέση με την τεχνική καθοδήγηση. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι παρουσίασαν όλους τους τρόπους με τους οποίους ένας μπασκετμπολίστας μπορεί να χρεωθεί το λάθος. Η γκάμα περιλαμβάνει από βήματα σε πίβοτ χωρίς πίεση (Τεόντοσιτς) μέχρι κόψιμο της μπάλας ενώ αυτή ετοιμάζεται να ακουμπήσει στεφάνη σε τρίποντο σουτ - προσευχή στη λήξη του ημιχρόνου (Βασιλόπουλος). Το καμπανάκι έχει χτυπήσει. Όμως δεν θα ακουστεί με μεγαλύτερη ένταση από την κερκίδα στο επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι, μιας και ο Ολυμπιακός εκτίει ποινή αναδρομική. Καλό ή κακό θα δείξει.

ΥΓ: Επειδή ενός κακού μύρια έπονται, ήρθε και ο τραυματισμός του Μπουρούση να προστεθεί στα πολλά μείον του ταξιδιού στη Μάλαγα.

ΥΓ2: Η Μάλαγα έχει ρεκόρ νικών 0-4 στην ACB

7 σχόλια:

Charlie είπε...

Αποκαρδιωτικη εμφανιση και πραγματικα δεν καταλαβαινω τι αλλο θα πρεπει να γινει για να παρουσιαζει η ομαδα τουλαχιστον ενα αξιοπρεπες προσωπο. Ειναι αρχη της σεζον αλλα καποια πραγματα φαινονται νωρις. Και οσο αρχη και να ειναι η πρωτια του ομιλου θα παιχτει με την Μαλαγα, οποτε με -18 ποντους μηπως θα πρεπει να υπολογιζουμε απο τωρα για την δευτερη θεση? Εχουμε να παμε και απο την Παρτιζαν οπου περασε η Μαλαγα και εκει μεσα θα τους φανει εκλησια η ατμοσφαιρα των ισπανων!!!!

Ανώνυμος είπε...

Oi Aggelopouloi einai aksioi tis moiras tous.

Apofasisan na kratisoun ton ilithio ton Giannaki eno edosan tosa lefta gia tin omada.

As ton loustoune tora!

Emeis ti ftaime omos?????????????

Paraitisou vlaka!

Ανώνυμος είπε...

Με το εξής ρόστερ:
Τεόντοσιτς,Μπέβερλυ,Χαλπερίν,Βούισιτς,Μπουρούσης,Κλέιζα,Τσίλντρες,Γουέιφερ,Παπαλουκά,Γλυνιαδάκη,Σχορτσιανίτη,Βασιλόπουλο,Παπανικολάου,Μαυροκεφαλίδη

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!Το πολύ μέχρι το Top 16.Για να γίνουμε σοβαρή ομάδα ΠΡΕΠΕΙ:

Να επιστρέψει ο Μιλόσεβιτς και να πάρει φανέλα βασικού.Να επιστρέψει ο Πελεκάνος και να γίνει το βασικό 3αρι μας.Να γίνει η μεγάλη επιστροφή του Jake Ιάκωβου Τσακαλίδη γιατί στην ρακέτα έχουμε έναν παππού,έναν χοντρό και έναν που δείχνει κάτι δάκτυλα...Να επιστρέψει ο Λάζαρος Αγαδάκος,να επιστρέψει ο Μπάρλος,να επιστρέψει ο Τσιγκάνοβιτς κλπ..

Δεν μπορείτε κύριοι Αγγελόπουλοι να φέρνετε "παικτάκια" από το ΝΒΑ και να αφήνετε όλη την αφρόκρεμα της Ελληνικής αγοράς..Και φυσικά πρέπει να αγοραστεί όλη η ομάδα του Αμαρουσίου για να μπορεί ο coach μας,ο Ευρωπαίος Τζάκσον, να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι(υπομονή,move,easy).

Λοιπόν να σοβαρευτούμε και να δώσουμε εν λευκώ την ομάδα στο ΙΕΡΟ ΤΟΤΕΜ του Ελληνικού μπάσκετ.Αυτός μαζί με τον φίλο του το Ραν ταν πλα....Μανουσέλη εννοούσα, θα αναλάβουν τις μεταγραφές της ομάδος έτσι ώστε να μην επαναληφθούν τα τραγικά λάθη των τελευταίων 3 καλοκαιριών...Για να μπορεί ο coach να φτιάξει τον Ολυμπιακό που ονειρευέται με Ομάρ Κουκ,τον Πάρκερ για 2αρι,τον Χόλντεν για αναπληρωματικό play maker μετά τον Μιλόσεβιτς κλπ.

KonTaz

ΟΡΕΣΤΗΣ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ! ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή ανάλυση. Με υπερκάλυψες.

Gomelsky

Ανώνυμος είπε...

Τι κριτικη να κανει καποις ρε παιδια? Μπορεις να κανεις κριτικη οταν ΥΠΑΡΧΕΙ κατι για να κρινεις. Εμεις δεν παιζουμε καν μπασκετ. Οτι ξερει ο καθενας κανει. Μετα απο 2 σχεδον χρονια με εναν βασικο κορμο δεν βλεπουμε ουτε μισο συστηματακι ρε παιδια, δηλαδη απορω με αυτους τους ρεπορτερ του Ολυμπιακου πως σκατα στηριζουν ακομα τον Γιαννακη. Σε αναλογη περιπτωση στον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο θα τον ειχαμε διωξει μονοι μας!!

Ανώνυμος είπε...

NA FYGEI TORA ME TIS KLOTSIES O KETSPAGIA TOU BASKET!

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails