Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Fantasy Euroleague Day 1

Η πρώτη ημέρα της Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε μαζί και η πρώτη αγωνιστική του διαγωνισμού του Fantasy. Οι εκπλήξεις πολλές σε μια εξίσωση για δυνατούς λύτες, καθώς οι επιλογές πριν από το πρώτο τζάμπολ βασίζονται κυρίως στην έμπνευση και όχι στην αγωνιστική εικόνα των παικτών.



Στο πλαίσιο αυτό ορισμένες σταθερές (και πανάκριβες) αξίες πήραν την κατιούσα στο μπασκετικό χρηματιστήριο, μιας και πρωταγωνιστικό ρόλο ανέλαβαν ως επί το πλείστον παίκτες που σχετίζονται με το λιθουανικό μπάσκετ. Έτσι, λοιπόν, τα πρώτα διαπιστευτήρια των Σόλομον, Γκριρ, Ρακότσεβτς, Ναβάρο, Λόγκαν, Ντόμερκαντ, Μπουρούση και Φώτση ήταν μέτρια, με αποτέλεσμα να πάρουν στο λαιμό τους και όσους τους εμπιστεύτηκαν. Από την άλλη, οι Λιθουανοί με επικεφαλείς τους αδερφούς Λαβρίνοβιτς και τον Λίνας Κλεϊζα πάτησαν παρκέ όντας αφιονισμένοι - λες και ήθελαν να αποτινάξουν τις κάκιστες εντυπώσεις, που είχε αφήσει το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, δικαιώνοντας παράλληλα τους υποστηρικτές τους. Έχουμε και λέμε Ντάριους Λαυρίνοβιτς της Ρεάλ με τριπλ νταμπλ και ράνκινγκ 49(!), ο αδερφός του Κσιστόφ της Σιένα είχε αξιολόγηση 34, ο Λίνας Κλεϊζα 31, o Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους της Ρίτας 25, ο Τράβις Ουάτσον της Ζαλγκίρις 18, το πουλέν Πότσιους Μαρτίνας (αρχικής αξίας 9 μονάδων!) 16, ο Ραμούνας Σισκάουσκας 15, ο Ριμάντας Καουκένας 14, με τον Πετραβίτσιους να είναι από τους λίγους μέτριους (6).

Από εκεί και πέρα το site της Ευρωλίγκα συνεχίζει τις ανορθογραφίες και υπολείπεται σε εγκυρότητα και συγκεκριμένα στην επικαιροποίηση της ειδησεογραφικής ροής, μιας και αμέσως μετά το κλείσιμο των ομάδων, εμφάνισε τραυματίες παίκτες. Ελιάχου και Όλεσον ήταν κάποιοι από αυτούς, που ενώ δίνονταν ως υγιείς προστέθηκε αργοπορημένα το σηματάκι του σταυρού δίπλα στα ονόματά τους, πιστοποιώντας την αδυναμία συμμετοχής τους (παθών!).

Στην λίγκα μας τώρα, στο Greek Hoopz Challenge, οι themis_Xalandri του themis_vl προπορεύονται με σκορ 156.4 και ακολουθούν οι Amsterdam Hellenes του spuistraat με 143.7, ενώ την τριάδα κλείνουν οι GreekBball του gpsar69 με 137.4.

ΥΓ: Οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις που μπορεί να κάνει ο κάθε παίκτης την εβδομάδα είναι 3. Οπότε ανάλογα με τις προσαυξομειώσεις της αγοραστικής αξίας των παικτών, που προκύπτει από την απόδοσή τους την τελευταία αγωνιστική, μπορούν να εντοπιστούν λαβράκια...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kana live stream gia thrylo???

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως αυτή την εβδομάδα, οι αλλαγές θα είναι 4, λόγω της απουσίας των παικτών από Ολύμπια και Μακάμπι

banou είπε...

@ Ανώνυμος 24 Οκτώβριος 2009 4:36 μμ
Δυστυχώς δεν υπήρξε κάτι. Και εγώ από ραδιοφωνάκι το άκουσα. Ας όψεται ο διακοσμητικός ΕΣΑΚΕ που πάλι έβγαλε ασπροπρόσωπο το ελληνικό μπάσκετ...

@ Ανώνυμος 24 Οκτώβριος 2009 5:25 μμ
Έχεις δίκιο - μόλις το διασταύρωσα! 4 λοιπόν οι αλλαγές ΜΟΝΟ γι' αυτήν την εβδομάδα!

melo είπε...

Ontos epitrepontai 4 allages. To tsekara kai ego

mantzas είπε...

kalws sas vrika k egw s afto to kollima.......:P

banou είπε...

Καλώς τον mantzas! Βλέπω δυναμική είσοδο στο fantasy! Υπόλοιποι προσοχή: δυνατός παίκτης!

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails