Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Εντός έδρας επικράτηση

Οι Λεϊκερς έκαναν το πολυπόθητο τρίτο βήμα, μετά τα δυο στραβοπατήματα σε έδαφος εχθρικό. Η εδρα μίλησε, με τον Κόμπε να πηγαίνει σε χαλαρούς ρυθμούς, παρότι ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα είχε ξεσπάσει φρενίτιδα Ντουράν, με αποτέλεσμα ο άσσος του Λος Άντζελες να περνάει σε δεύτερο πλάνο. Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο μπλακ μάμπα μεταξύ σοβαρού και αστείου ή μεταξύ υπεροψίας και φοβίας: "Οι Θάντερ έχουν τραβήξει την προσοχή μας". Ωραία σειρά είναι αυτή με  πολύ ψωμί ακόμη. Μπορεί σε 3 χρόνια από τώρα να έχουν αλλάξει οι ταμπέλες του φαβορί και του άουταϊντερ μεταξύ των δυο ομάδων, αλλά μέχρι τότε μαθήματα Κόμπε:


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι Κομπικος αλλά Τζόρνταν > Κόμπε για να οριοθετηθώ!

Ανεξάρτητα από την καλή άμυνα και τους χαλαρούς ρυθμούς στην άνετη νίκη των Λεικερς επι των Θάντερ ο Κόμπε φέτος είναι σε ελεύθερη πτώση τουλάχιστον στατιστικά.

Στα πλέι - οφ ειδικά ούτε στους 50 πρώτους του per δεν βρίσκεται με επιδόσεις πολύ φτωχές. Το γεγονός αυτό οδήγησε τους ειδικούς να ασχοληθούν ειδικά με το θέμα του και την πτώση του.

Μακάρι να πάρει τα πάνω του γιατί ως Κομπικός το θέλω πολύ, αλλά δεν φαίνεται να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Οι διεισδύσεις του δεν είναι καλές, το δάχτυλο μάλλον τον επηρεάζει....

Θα δούμε βέβαια γιατί η κλάση του είναι πολύ μεγάλη αλλά στη φετινή Δύση και παρόντος του Λεμπρον τα πράγματα είναι σκούρα για το Λ.Α.

ακιλας

banou είπε...

Η αλήθεια είναι αυτή που περιγράφεις Akila, ότι η φετινή πορεία του Κόμπε δεν συγκρίνεται με τις προηγούμενες. Τεκμηριώνεται και από την στατιστική το γεγονός ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Βέβαια έχει προσπαθήσει να βάλει στο παιχνίδι του και άλλα στοιχεία: όπως για παράδειγμα τους συμπαίκτες του! :)

Ειδικά μετά το All star game o Κόμπε και μαζί όλοι οι Lakers υποφέρουν. Για να δούμε μήπως κρατάνε το καλύτερο για το τέλος.

ΥΓ: Πάντως και με το στραβό δάκτυλο έχει βάλει φέτος κάτι απίστευτα buzzer beater!

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails