Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Γιατί πρέπει να στηρίξουμε απόψε την Σερβία

Αφήστε στη άκρη την ελληνοσερβική φιλία, τις συμπάθειές σας για ορισμένους Σέρβους παίκτες, την όποια αντιπάθεια προς τους οικοδεσπότες και στηρίξτε την ομάδα για ένα και μοναδικό λόγο: για χάρης της ΤΣΕΤΣΑ!


Η εκρηκτική turbo-folk τραγουδίστρια της Σερβίας αποτελεί κάτι παραπάνω από μια απλή ερμηνεύτρια για τον σερβικό λαό. Η τελευταία σύζυγος του - παραστρατιωτικού και εντολοδόχου του Μιλόσεβιτς - Αρκάν, αντιπροσωπεύει για τους σκληροπυρηνικούς εθνικόφρονες το σύμβολο της "μάνας", καθώς της πιστώνεται το γεγονός ότι μετά τον θάνατο του Ραζνάτοβιτς δεν ξαναπαντρεύτηκε και αφοσιώθηκε στα παιδιά της. Είναι, λοιπόν, δυνατόν να μην αφουγκραστεί ο ελληνικός λαός τον ομόδοξο λαό; Για την μάνα ρε γαμώτο!


Προσοχή, όμως, καθώς υπάρχει μια παγίδα που περιπλέκει τα πράγματα και λειτουργεί ως δούρειος ίππος. Σε τηλεοπτική εκπομπή στην σερβική τηλεόραση είχε κάνει κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με τις ερωτικές προτιμήσεις του αποθανόντα συζύγου της. "Του άρεσε πολύ να κάνουμε έρωτα παρά φύσιν" είχε δηλώσει, με τους συνειρμούς για αποψινή εφαρμογή του οθωμανικού δικαίου, να προτρέχουν...

Цеца до краја! (Τσέτσα μέχρι τέλους)

Related Posts with Thumbnails