Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόεδρος Ντιαό

Ο Μπορίς Ντιαό δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να περιορίζεται μόνο στον άχαρο ρόλο ενός υφισταμένου. Όχι, δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι ούτε ένας απλός σύμβουλος ή συνεργάτης. Οι φιλοδοξίες του έχουν θεσμική υπόσταση και ικανοποιούνται μόνο με την ανάληψη μιας θέση ευθύνης. Μπορεί στο παρκέ το δυνατό του σημείο να μην είναι το decision making, αλλά αυτό το απωθημένο το βγάζει ως παράγοντας!

Πρόεδρος, λοιπόν, ο κύριος Ντιαό (ή Ντιό που έλεγε κάποτε μια ψυχή). Ο διεθνής Γάλλος έχει αναλάβει τις τύχες της ομάδας της JSA Μπορντό, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και φαίνεται να το απολαμβάνει. Στο πλαίσιο μιας εξωστρεφούς επικοινωνιακής πολιτικής, που ο ίδιος έχει παγιώσει, επιδιώκει τον μέγιστο δυνατό θόρυβο, προκειμένου η ομάδα που διοικεί, να καθιερωθεί στις συνειδήσεις των Γάλλων, αλλά και να πραγματοποιήσει δυναμικό άνοιγμα στην αγορά. Για τον λόγο αυτό, ο Ντιαό πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Παράτησε το αυστηρό dressing code και συστήθηκε με μια διαφορετική φόρμα εργασίας: αυτής της μασκότ - παπαγάλου! Τώρα, φανταστείτε έναν παπαγάλο ύψους 2,03 μέτρων να τρέχει στους δρόμους της γαλλικής πόλης!


Η σατανική ομοιότητα της μασκότ με τον πρωταγωνιστή του video clip των Mazoo and the Zoo δημιουργεί συνειρμούς! Βρε λέτε ο Ντιαό να "πετάει" και προς Ελλάδα μεριά;

Related Posts with Thumbnails