Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Αναζητείται Σέρβος παπάς για ευχέλαιο

"Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος". Μάλλον αυτήν την έκφραση θα προσπαθεί να αποδώσει με τα σπαστά του ελληνικά ο Dusan Ivkovic στους συνεργάτες του, μετά και την χθεσινοβραδινή εξέλιξη, που αφορά στον τραυματισμό του Marko Keselj.

Το αρχικό ιατρικό πόρισμα είναι κατηγορηματικό και αναφέρει: Κάταγμα στο ζυγωματικό - μια κληρονομιά που αποκόμισε ο ερυθρόλευκος παίκτης κατά την χθεσινοβραδινή φιλική αναμέτρηση της Σερβίας με τη Γαλλία για το τουρνουά του Λονδίνου. Ο Γάλλος Zelabal προσγειώθηκε πάνω στο κεφάλι του Keselj, με αποτέλεσμα να γίνει η ζημιά και να οδηγήσει τον δεύτερο, μετά το τέλος του παιχνιδιού, στο νοσοκομείο της αγγλικής πρωτεύουσας για εξετάσεις.

Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής ανακοίνωσε λίγο αργότερα στον twitter λογαριασμό του την ευχή: "Μακάρι να πάνε τα πράγματα καλά μια φορά στην ζωή".
Πράγμα αμφίβολο, καθώς οι γνωστοί γκαντέμηδες του Greek Hoopz έχουν κλειδώσει το ενδεχόμενο τραυματισμού σε κανονικό χρόνο και το τιτίβισαν...
Πλέον, το ομοσπονδιακό τεχνικό επιτελείο έχει βρεθεί σε κατάσταση ομηρίας, καθώς τα κρούσματα των τραυματισμών είναι απανωτά. Ο Novica Velickovic δύσκολα προλαβαίνει το τρένο εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο και με αποχή 15 ημερών από την προετοιμασία παλεύει με ατομικές προπονήσεις να ανταπεξέλθει, ο Nemanja Bjelica πήρε μεν το "πράσινο φως" για να ξεκινήσει προπονήσεις με μπάλα αλλά η τελική κατάσταση στην οποία θα βρεθεί συνοδεύεται από ερωτηματικά και τέλος ο Markο Keselj θα επιστρέψει στο Βελιγράδι για περεταίρω εξετάσεις. Επειγόντως ευχέλαιο...

Related Posts with Thumbnails