Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

We are all witnesses

Για άλλη μια φορά, ο Lebron James βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Κανονικά αυτό δεν θα αποτελούσε καμία σοβαρή είδηση, αλλά από την άλλη ο James δεν είναι τυχαία περίπτωση και η συμπάθειά μας στο πρόσωπό του είναι δεδομένη. Στα πλαίσια, λοιπόν, των interactive δραστηριοτήτων στην Βαρκελώνη, που τον υποχρεώνουν οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται να πραγματοποιεί, ο Αμερικανός συμμετείχε σε ένα παιχνίδι τύπου "ρολογιού" με ντόπιους 16χρονους από οικεία μπασκετική ακαδημία. Ο Lebrick σουτάρει το τρίποντο και αστοχεί για  να έρθει ο 16χρονος αντίπαλος, να πάρει το σουτ από την ίδια θέση και να καθαρίσει την αναμέτρηση. Game over. Αυτήν την φορά, η αθλητική εταιρεία που εκπροσωπεί, δεν πρόλαβε να αποκρύψει το ντοκουμέντο...


Τουλάχιστον αυτή του η εξόρμηση στην Καταλονία είχε και τα θετικά της. Πρώτον κατάφερε να πλησιάσει - το περισσότερο που έχει μπορέσει μέχρι στιγμής - σε μια κούπα.


Και δεύτερον, βρήκε την ευκαιρία να δροσιστεί - αν και είμαι πεπεισμένος ότι έκανε (πάλι) βήματα στην προσπάθεια για βουτιά :)

Related Posts with Thumbnails