Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Οι οιωνοί των ρεκόρ 9-0


Μπιλμπάο(+4,5)-Ρεάλ Μαδρίτης: Η βασίλισσα είναι εδώ και το απέδειξε με νίκη μέσα στην καυτή έδρα της Μακάμπι, κάτι που είχε να σημειώσει 13 ολόκληρα χρόνια. Ο Ραούλ Λόπεζ μαζί με τον δαιμονισμένο Μπούλοκ έδωσαν το σύνθημα, κάνοντας πλάκα στην ζώνη 2-3 του Γκέρσον, πιστοποιώντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο την αγωνιστική άνοδο της ομάδας. Πλέον το αγωνιστικό πρόγραμμα τους στέλνει στην Βασκονία, όπου καλούνται να αντιμετωπίσουν την Μπιλμπάο. Απ' ότι φαίνεται οι πρωτευουσιάνοι έχουν μάθει τα τελευταία χρόνια τα κουμπιά των αντιπάλων τους, μιας και μετρούν σερί νικών 9-0. Από την άλλη η Μπιλμπάο έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την σωτηρία της και τώρα κυνηγάει την είσοδο στα ισπανικά Play Off. Η ομάδα στηρίζει το παιχνίδι της στην front line και συγκεκριμένα στη δράση των Μπάνιτς και Πάσαλιτς. Ωστόσο, οι Μαδριλένοι υπερισχύουν ποιοτικά έναντι των Βάσκων και αναμένεται να κατακτήσουν τη νίκη, στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα για την δεύτερη θέση της regular season. Διπλό.

Σαραγόσα-Μενόρκα (+4,5): Το κουπόνι του ΟΠΑΠ το είχε στο +1,5 αρχικά και χθες το απόγευμα το χάντικαπ ανέβηκε κατά τρεις πόντους. Πρόκειται για ένα ντέρμπυ ουραγών, καθώς και οι δύο παλεύουν για τη σωτηρία. Άσχημες εμφανίσεις και για τους δύο μέσα στο 2009. Η Σαραγόσα έχει καυτή έδρα, με 10.000 κόσμο σε κάθε ματς, ενώ
το ρεκόρ της Μενόρκα εκτός έδρας είναι τραγικό: 0-9. Πολύ καλή προσθήκη για τη Σαραγόσα ο Λόρενς Γουντς, πρώην της Ζαλγκίρις. Ήταν πρώτος ριμπάουντερ στη πρώτη φάση της Ευρωλίγκα. Θα κερδίσει η Σαραγόσα, δεν αξίζει να πέσει. Άσσος.

Τρίκαλα-ΑΕΛ (+2,5): Και οι δύο έχουν λίγες πιθανότητες παραμονής, σε λίγο καλύτερη θέση τα Τρίκαλα, που ωστόσο έχουν μαζί τους την ψυχολογία, μιας και προέρχονται από μεγάλη νίκη εκτός έδρας επί του Κολοσσού με εκπληκτικό buzzer beater του Εϊβερι. Από την άλλη, η ΑΕΛ έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία επηρεάζουν και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Έχει 8 συνεχόμενες ήττες και 0-9 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Άσσος.


Συνοψίζοντας:
Μπιλμπάο(+4,5)-Ρεάλ Μαδρίτης 2
Σαραγόσα-Μενόρκα (+4,5) 1
Τρίκαλα-ΑΕΛ (+2,5) 1

Related Posts with Thumbnails