Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Γκάλης: «Θέλει υπομονή και επιμονή…»


Τον ένα και μοναδικό Νίκο Γκάλη είχε την ευκαιρία να ακούσει ο λαός του Άρη στην εκπομπή του SUPER 3 στα Αθλητικά Νέα 98,7. Ο θρύλος του Ελληνικού αθλητισμού και του Άρη συνέστησε «υπομονή και επιμονή», προκειμένου ο Άρης να συνεχίζει να προχωράει σε υψηλό επίπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το γεγονός ότι ο κόσμος δεν με ξεχνάει, είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα. Με τον Άρη συνδέθηκε η καριέρα μου, πέρασα απίστευτα στιγμές με την ομάδα και τους οπαδούς της. Η καρδιά μου ανήκει εδώ».

Τα χρόνια της αυτοκρατορίας ήμασταν μια οικογένεια και όλη η Ελλάδα ήταν τότε Άρης. Με συγκινείτε με τα ηχητικά που βάζετε, το ματς στη Βαρκελώνη είναι αξέχαστο. Θυμάμαι ότι πριν το ημίχρονο είχα πετύχει καλάθι από το κέντρο…».

«Οι εποχές δεν συγκρίνονται. Το μπάσκετ έχει αλλάξει, τα χρήματα έχουν πάει στην Αθήνα και η προσπάθεια που κάνει ο Άρης είναι αξιοσέβαστη. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο να συμμετέχει και να διακρίνεται στην Ευρωλίγκα και αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους προπονητές, τους παίκτες και πάνω από όλα στον κόσμο».

«Ο λαός του Άρη δεν άφησε ποτέ την ομάδα, δεν την “πούλησε” και όποιος έχει βρεθεί σε αυτόν τον σύλλογο, χρωστάει τα πάντα στον κόσμο. Τώρα πρέπει όλοι να κάνουμε υπομονή και να έχουμε επιμονή, να ζούμε στην πραγματικότητα. Ο Άρης μπορεί να μην κατακτάει τα πρωταθλήματα αήττητος όπως έκανε τότε, όμως είναι πρωταγωνιστής και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς».

«Αν μια ομάδα στην Ελλάδα δικαιούται γήπεδο, αυτός είναι ο Άρης. Είναι αδιανόητο τόσα χρόνια να μην έχει το δικό του “σπίτι” και εύχομαι οι προσπάθειες που κάνουν οι διοικήσεις του ενιαίου Άρη να έχουν αποτέλεσμα και το γήπεδο του Άρη στη Θέρμη να είναι σύντομα πραγματικότητα».

«Ευχαριστώ τον κόσμο για τα μηνύματά του, για την αγάπη του. Σας ευχαριστώ και που μου θυμίσατε τον Μάκη τον Νάτση. Ήταν η ψυχή της ομάδας και για μένα είναι αθάνατος. Σύντομα θα βρεθώ και πάλι στο γήπεδο και γιατί όχι και στο ποδόσφαιρο».

Πηγή: www.super3.gr

Related Posts with Thumbnails