Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Ηλιάδης : Ευλογία να είσαι αρχηγός του Άρη...

Λίγες μόνο ημέρες μετά το "διπλό" μέσα στην Πυλαία, ο Σάββας Ηλιάδης μίλησε στην εκπομπή του SUPER 3, για τον αγωνα με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία :

"Το ματς στην Πυλαία ήταν κάκιστο, όμως αυτό είναι δευτερεύον. Μας ενδιαφέρει πάνω απ'όλα να κερδίζουμε, ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα είναι στην πιό κρίσιμη καμπή του. Κάθε χρόνο σ'αυτό το γήπεδο συμβαίνουν τα ίδια πράγματα. Με τα αντικείμενα που πέφτουν σωρηδόν δεν ασχολείται κανείς. Εμάς δε μας επηρεάζουν αυτές οι καταστάσεις και αυτό φαίνεται μέσα στο παρκέ."

Για τους φετινούς στόχους:

"Η νίκη σε κάθε παιχνίδι είναι το ζητούμενο. Είχαμε υποσχεθεί στην παρουσίαση της ομάδας ότι θα τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο. Από τη στιγμή που κανένας δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία, αυτό επιβάλλεται να γίνεται για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος απο την επιστροφή στην Ευρωλίγκα. Πέρυσι θεωρήσαμε ότι κρατούσαμε την 3η θέση στα χέρια μας, όμως τελικά στη ζωή παίρνεις αυτό που αξίζεις και εμείς δεν αξίζαμε πέρυσι να είμαστε 3οι.
Πριν λίγες εβδομάδες η ομάδα έκανε "κοιλιά". Ως ένα βαθμό αυτό είναι δικαιολογημένο, αφού κανείς δε μπορεί να είναι φορμαρισμένος όλη τη χρονιά, ενώ αντιμετωπίσαμε και πολλά προβλήματα τραυματισμών. Το θέμα είναι να παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας."

Προσωπικά για τον ίδιο:

"Όνειρο μου ήταν να αγωνιστώ στον Άρη. Είναι ευλογία του να είσαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Βήμα - βήμα προχωράμε και τα ίδια ισχύουν και για το ποδόσφαιρο."

Τέλος για τον αγωνιστικό τομέα:

"Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Δε μας ενδιαφέρει πρώτιστα το μπάσκετ που θα παίξουμε, αλλά η νίκη. Ατού μας είναι η άμυνα και αυτό θέλουμε να εφαρμόσουμε και το Σάββατο με την Καβάλα. Εύκολοι αντίπαλοι δεν υπάρχουν. Τα ονόματα είναι μόνο στα χαρτιά."

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για τον Σαββατιάτικο αγώνα με την ομάδα της Καβάλας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Με την ψυχολογία στα ύψη αφού με το διπλό στην Πυλαία έδειξε ότι είναι το "αφεντικό της πόλης" για άλλη μια χρονιά και με την εμπειρία του, ο Άρης στοχεύει σε μία ακόμη νίκη που θα τον κρατήσει στην προνομιούχο 3η θέση για την έξοδο στην Ευρωλίγκα.

Related Posts with Thumbnails