Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Άχρωμος, άοσμος, άνευρος

Πάλι καλά να λέμε, που κατατροπώσαμε το θηρίο και ρίξαμε στο καναβάτσο την Πρόκομ. Η ειρωνία είναι προφανής, αλλά πραγματικά με τέτοιες εμφανίσεις δεν οδηγούμαστε πουθενά. Πόσο μάλλον με τέτοια ψυχολογία και κλίμα: Ο Βασιλόπουλος κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα αποδοκιμαζόταν από τους λιγοστούς οπαδούς που παραβρέθηκαν στο ΣΕΦ, ενώ η θύρα 7 απουσίαζε δίνοντας συνέχεια στην σιωπηρή κόντρα που διατηρεί με συγκεκριμένα μέτωπα της ομάδας... Η δυσαρέσκεια πλέον είναι διάχυτη και ενώ στην αρχή εκτονωνόταν με την μουρμούρα, στην πορεία εξελίχθηκε σε ειρωνικά χειροκροτήματα και υποδείξεις προς τον κόουτς και (ορισμένους) παίκτες της ομάδας. Οι αμερικάνοι, βέβαια, ήταν στην κοσμάρα τους με χαρακτηριστικό στιγμιότυπο την κατεύθυνσή τους προς τα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου: ο Γκριρ γαργαλούσε τον Τσίλντρες σαν να μην συμβαίνει τίποτα και ενώ γύρω από την φισούνα είχε συγκεντρωθεί κόσμος, προκειμένου να εκφράσει τα παράπονά του και να ταρακουνήσει την ομάδα μετά το ρευστό 43-42 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κλάση του Ολυμπιακού ήταν αρκετή προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο των Πολωνών, κάτι το οποίο βέβαια επιτεύχθηκε με σβηστές τις μηχανές. Και μ' αυτά οι ερυθρόλευκοι διατηρούν τις (όποιες) ελπίδες τους για κατάκτηση της πρώτης θέσης εν όψει προημιτελικών και πορεύονται προς το μεγάλο ντέρμπυ της Κυριακής. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλος προβληματισμός. Η μοναδική ευχάριστη έκπληξη ήρθε λίγο αργότερα στην συνέντευξη τύπου, μιας και ο Γιαννάκης έβαλε κατά της ΚΕΔ και παραδέχθηκε αυτό που και οι τυφλοί βλέπουν: ότι ο Ολυμπιακός δεν τυγχάνει ίσης μεταχείρισης από τους referees. Η αλήθεια είναι ότι του πήρε αρκετό καιρό να διαπιστώσει ότι π.χ. σε διαδικαστικού χαρακτήρα ματς (με Ολύμπια Λάρισας, Κολοσσό Ρόδου, κλπ) οι παίκτες του Ολυμπιακού παίρνουν απανωτές τεχνικές ποινές για λόγους...ευθιξίας, ενώ οι των πρασίνων κάνουν γελάκια και πειράγματα με τους διατητές και γενικά είναι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η συνέχεια θα δείξει τη σκοπιμότητα και το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης.

Υ.Γ.: Ευτυχώς δηλαδή που ήταν και ο Γουντς και συνέβαλε στην εκτόνωση της έντασης, ο οποίος παρέμεινε στο γήπεδο για αρκετή ώρα προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με ερυθρόλευκους φίλους

Υ.Γ.2: Ποια η χρησιμότητα των μαζορετων από την στιγμή, που σε κάθε time out σηκώνεται το zeppelin και δεν βλέπουμε τίποτα;!

Υ.Γ.3: Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος στο ποδοσφαιρικό ντέρμπυ, η ανάγκη νίκης στο ΣΕΦ θα γιγαντωθεί. Χαρακτηριστικές οι xιουμοριστικές ατάκες που ακούστηκαν στο γήπεδο κατά την χθεσινή αναμέτρηση: "είμαστε 12.000 με εισιτήρια, θα μπούνε και άλλοι τόσοι με ντου από καραϊσκάκη. Αν χάσουμε, θα κλείσουμε τις κουρτίνες και οι μισοί θα βαράνε τους βάζελους και οι άλλοι μισοί τους δικούς μας"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gia pes mas liga perissotera me poious exei metopa i thyra 7 kai giati?

Ανώνυμος είπε...

giati edo sto Amsterdam den ftanoun oi kales eidiseis...

Banou eisai o neos Skoudis...

banou είπε...

Καταρχήν υπάρχει δυσαρέσκεια από την επιλογή της διοίκησης να πορευθεί με τον σταυρό στο χέρι και να μην προστατεύει την ομάδα.

Από την άλλη η στάση του προπονητή με αποκορύφωμα την απόφασή του να "υποδείξει" στους φανατικούς να μην βρίζουν τον αιώνιο στα περσινά play off τον έχουν κάνει κόκκινο πανί στις τάξεις τον ερυθρόλευκων οπαδών.

Τέλος, κάποιοι παίκτες δεν χαίρουν εκτίμησης εξαιτίας κάποιων δηλώσεων τους, αλλά και λόγω των πράσινων παιδικών τους αισθημάτων :)

Ανώνυμος είπε...

Να προσθέσω επίσης ότι οι οργανωμένοι δυσανασχέτησαν με την απόφαση της διοίκησης να δώσει τα μισά από τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου σε αυτούς τη στιγμή που αυτοί ζήτησαν και τα 600 που πήρε η ΚΑΕ για το συγκεκριμένο ματς.

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails