Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Συναρπαστικό Σαββατοκύριακο

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Α1. Η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου ήταν αρκετά συναρπαστική καθώς όλα τα ματς, πλην αυτών της Νέας Σμύρνης και του ΟΑΚΑ, κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά. Θα σταθώ κυρίως στα ματς των Τρικάλων και του ΣΕΦ, τα οποία μπόρεσα να παρακολουθήσω ολόκληρα.

Η ΑΕΚ στα Τρίκαλα πήρε μεγάλη "ανάσα" όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής. Αν και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η Ένωση βρισκόταν πίσω στο σκορ, κατόρθωσε στο τελευταίο πεντάλεπτο να "καθαρίσει" το ματς, με όπλα την παθιασμένη άμυνα και την εκτελεστική ικανότητα του Μάκη Νικολαϊδη. Ο Γκέκος βλέποντας ότι η ομάδα του είχε να "δώσει" φάουλ στα τελευταία λεπτά του ματς, ρίσκαρε δίνοντας οδηγία για αρκετά πιεστική άμυνα και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε. Οι γηπεδούχοι υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕΚ να επιχειρήσει περισσότερες επιθέσεις από αυτούς, στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Μου έκανε εντύπωση η "τρικυμία" στην οποία περιήλθαν τα play makers των Τρικάλων, Ντίκελ και Αποστολίδης, στο τέλος ενώ αρκετά "ερωτηματικά" προκάλεσε η μη χρησιμοποίηση του Τζιγκάνοβιτς στο τέταρτο δεκάλεπτο. Η συνέχεια προβλέπεται δύσκολη και για τις δύο ομάδες καθώς τα οικονομικά τους προβλήματα παραμένουν ένα σημαντικό "αγκάθι" στην προσπάθεια για παραμονή.

Στα τελευταία λεπτά κρίθηκε και ο αγώνας στο ΣΕΦ. Η αστάθεια που χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό έκανε ξανά την εμφάνισή της φέτος. Θα περίμενε κανείς οι "ερυθρόλευκοι" να μπουν φορτσάτοι στο παρκέ ύστερα από την μεγάλη εμφάνιση στην Βιτόρια. Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη και ο Άρης με όπλο τις περίφημες ζώνες του Μπλατ, κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό στα δύο πρώτα δεκάλεπτα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δυνάμωσε την άμυνα του και προσπάθησε να αυξήσει το ρυθμό του αγώνα. Εν μέρει το κατάφερε και για αυτό μπόρεσε να πάρει "κεφάλι" στο σκορ. Παρόλο όμως που προηγήθηκε με +8, πέντε λεπτά πριν τελειώσει το ματς, φάνηκε αρκετά επιπόλαιος και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να επιστρέψει στο ματς. Τελικά όλα κρίθηκαν με ένα τρίποντο του Τεόντοσιτς ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη του ματς. Νομίζω ότι ο Γιαννάκης πρέπει να προβληματιστεί σχετικά με τον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα του απέναντι στη ζώνη του Άρη, τόσο σήμερα όσο και στον προ δεκαημέρου αγώνα κυπέλλου στο Αλεξάνδρειο. Παράλληλα, θεωρώ ότι κακώς δεν έπαιξε περισσότερο χρόνο ο Πεν στο χθεσινό παιχνίδι ενώ και ο Γλυνιαδάκης θα μπορούσε να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής. Από την άλλη ο Άρης στάθηκε αρκετά καλά αμυντικά με τους παίκτες να αφομοιώνουν πολύ καλά τα τρυκ του Ισραηλινού κόουτς. Στην επίθεση βέβαια, τα ...κατάφεραν για μια ακόμα φορά να επιδοθούν σε "διαγωνισμό τριπόντων", επιβεβαιώνοντας πως, εκτός από τον Μπετς, δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση στο inside παιχνίδι. Απομένει να δούμε ποια θα είναι η αναμενόμενη μεταγραφική ενίσχυση των "κιτρίνων".

Ο αγώνας του ΟΑΚΑ σαφώς και δεν αντέχει σε κριτική. Η Ολύμπια έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ και ο Παναθηναϊκός έφτασε εύκολα στη νίκη. Εύκολη νίκη πέτυχε και ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη επί του Περιστερίου με 86-63. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε παράσταση του Ζόραν Έρτσεγκ που πέτυχε 26 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ. Η είδηση για το Περιστέρι δεν είναι η ήττα αλλά το γεγονός πως ο Σκουρτόπουλος ψάχνει για αντικαταστάτη ενός εκ των Νέλσον και Ουίλκινσον. Μάλλον άργησε ο κόουτς της ομάδας να καταλάβει πως το Περιστέρι δεν έχει κλασικό σέντερ. Η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει στο ρόστερ της 6 συνολικά ψηλούς (Ουίλκινσον, Νέλσον, Άρνολντ, Τσιάκος, Δεληγιάννης, Μαργαρίτης), από τους οποίους κανείς δεν είναι καθαρό πεντάρι. Υπάρχει ξεκάθαρο πρόβλημα μέσα στη ρακέτα και αυτό φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι όπου τα ριμπάουντ ήταν 44-30 υπέρ του Πανιωνίου.

Στα υπόλοιπα ματς, το Μαρούσι συνέχισε την ξέφρενη πορεία του, περνώντας και από την Καβάλα. Πλέον η ομάδα του Μπαρτζώκα πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για την 3η θέση, ύστερα και από τη σημαντική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανελληνίου στην Πυλαία. Τέλος μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Κολοσσός επί του Ηλυσιακού. Η ομάδα της Ρόδου επιβεβαιώνει ότι η περσινή της πορεία μόνο τυχαία δεν ήταν ενώ ο Ηλυσιακός έχασε έδαφος στη μάχη της παραμονής. Το συγκεκριμένο ματς είχε επεισοδιακό χαρακτήρα και περιελάμβανε αρκετή διαιτητική "μουρμούρα" από την πλευρά των γηπεδούχων. Η ένσταση που υπέβαλε ο Ηλυσιακός είναι χαρακτηριστική των παραπόνων που έχει η ομάδα του Κουφού από τη διαιτησία αλλά μάλλον δεν φαίνεται η συγκεκριμένη κίνηση να έχει σοβαρές ελπίδες δικαίωσης.

16 σχόλια:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
serddd είπε...

Αγαπητό sixama....Τον αγώνα στα Τρίκαλα δεν ξέρω μπορεί να τον παρακολούθησες, αλλά όσο γι αυτόν στο ΣΕΦ επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου. Πρώτον ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα που τουλάχιστον φέτος επιχειρεί πολλά τρίποντα γιατί στη σύνθεσή της έχει παίκτες που είναι σουτέρ...Ρίτσαρτσον, Μαιλς, Κλάρκ, Πάουνιτς αλλά και ακόμα οι ψηλοί του Κακιούζης και Ντικούδης φαίνεται να το έχουν το μακρινό σουτ. Για την ακρίβεια ο μόνος που δεν σουτάρει είναι ο Μπέτς... Αν βρεθούν 2-3 στη μέρα τους μπορούν να σε σκοτώσουν, αν όχι ,όπως χθες, υπάρχει πρόβλημα. Δε θα υπολογίσω τα σουτ που γίνανε στο τέλος του αγώνα για να μπορέσουν να καλύψουν τη διαφορά και τα περισσότερα ήταν υπο άσχημες συνθήκες, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα τα περισσότερα σουτ ήταν υπο καλές προυποθέσεις και απλά δεν τους βγήκαν.
Επίσης για τη διαιτησία δε βλέπω να αναφέρεις τίποτα εκτός και αν δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή σου. Πράγμα που δεν πιστεύω γιατί είχα την τύχη να σε γνωρίσω καλά και ξέρεις απο μπάσκετ. Δε θα πιάσω τις φάσεις μια προς μία αλλά σου υπενθυμίζω ότι το τράβηγμα της φανέλας ακόμα και στο ποδόσφαιρο τιμωρείται με φάουλ και κίτρινη κάρτα.
Όπως και να έχει είμαι ο πρώτος απο τους Αρειανούς που λέει ότι η ομάδα φέτος έχει πρόβλημα και οφείλεται κυρίως στην προβληματική ρακέτα του. Απ την άλλη όμως γιατί πρέπει κάθε φορά που είτε ο Παναθηναικός είτε ο Ολυμπιακός είτε το Μαρούσι (ναι το είδαμε και αυτό εχθές) όποτε βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο ή νιώθουν να ζορίζονται, οι κύριοι με τα γκρι είναι πάντα εκεί να τους προσφέρουν την ανακούφιση που χρειάζονται.
Το άθλημα τα τελευταία χρόνια έχει απαξιωθεί πολύ και οι κύριοι με τα γκρι βοηθούν τα μέγιστα σε αυτό. Αυτά απο μένα...Καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

@ serddd

Mhn trelainesai re file mono ton Pao sprwxnoun oi gkri sinexeia kai adikoun ton Olimpiako....

Ανώνυμος είπε...

@ serddd

Δεν ισχυρίζομαι ότι ο Άρης δεν έχει καλούς σουτέρ, ούτε κάνει άσχημα που κυκλοφορεί καλά τη μπάλα με σκοπό να βρει ελεύθερα σουτ, όπως έκανε χθες στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στην επίθεσή του γιατί το παιχνίδι αυτό γίνεται προβλέψιμο και ορισμένες φορές καταστροφικό για την ομάδα. Π.χ. στο τέλος του χθεσινού αγώνα, θα μπορούσε να έχει κάποιες καλύτερες επιλογές ο Άρης από ορισμένα "σκοτωμένα" σουτ των Πάουνιτς και Ρίτσαρντσον, αν θυμάμαι καλά.
Όσο για τη διαιτησία, αν εννοείς τη φάση με τον Χατζηβρέττα που προσπαθεί να τρέξει το γήπεδο, έχεις δίκιο. Ήταν φάουλ και κακώς δεν δόθηκε. Βέβαια στη συνέχεια, οι διαμαρτυρίες των παικτών του Άρη, απέφεραν καναδυό σφυρίγματα "δώρα" υπέρ τους, όπως το φάουλ του Βασιλόπουλου στο τρίποντο του Ρίτσαρτνσον, το οποίο φάνηκε να είναι καθαρό κόψιμο. Και από την άλλη πλευρά υπήρχαν παράπονα για καθαρές παραβάσεις τα οποία μεταφράστηκαν σε
"δωράκια" σε επόμενες φάσεις. Γενικότερα η χθεσινή διαιτησία ήταν μετριότατη και βασίστηκε στη λανθασμένη φιλοσοφία "διορθώνω το λάθος με ένα άλλο". Πάντως δεν νομίζω σε καμία περίπτωση να καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως εχεις μπερδευτει λιγο?

Ο τσιλντρες εκανε φαουλ στον ριτς το οποιο το παραδεχτηκε και φανηκε και στο ριπλευ ότι ακουμπαει το δεξι χερι του οταν φευγει η μπαλα απο αυτον

Οσο για την διαιτησια για μενα μια χαρα ήταν (εδω αλλες χρονιες μπαιναμε στο γκινες για να κανει νικηφορο ντεμπουτο ο εθνικος ήρωας)

Το αισχος ειναι η συνεχης γκρινια και το απιστευτο υφακι με το οποιο μιλουσαν οι παικτες του οσφπ στους διαιτητες.ειδικα οταν ο σοφο τραβαει απο την φανελα εναν απο τους 3.Για να μην μιλησουμε για τον τσεκουρα.πιο πολυ μιλαει αυτο το παιδι παρα παιζει μπασκετ

Δωστε ρε μια τεχνικη να σταματησει λιγο αυτο το πραμα.οχι οτι θα κερδιζε ο Αρης αλλα για το μαμωτο.Αρρωστεια ειναι αυτη η γκρινια απο τους ακριβοπληρωμενους κοκκινους και πρασινους.μετα οταν ερχονται οι ισπανοι το καλοκαιρι και μας ριχνουν φαπες τους κατηγορουμε κιολας οτι γκρινιαζουν συνεχως κτλ.Εκει μια χαρα τους τα χωνουμε

Ενταξει ημαρτον.Καλοι χρυσοι αλλα δεν θα καθησουμε να μας .... κιολας.Ελεος σε αυτην την χωρα

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμος 6:02 μ.μ.

Η γκρίνια στους διαιτητές είναι όντως άσχημο πράγμα. Χθες πάντως δεν ήταν μονόπλευρη όπως ισχυρίζεσαι καθώς και ο Χατζηβρέττας διαμαρτυρόταν συνεχώς με άκομψο τρόπο προς τους διαιτητές. Ο Παπαλουκάς όντως το παρακάνει αρκετές φορές. Ίσως τελικά να είχε δίκιο ο Ζούρος μετά τον αγώνα Πανελληνίου-Μαρούσι που είπε πως είναι πάγια τακτική ορισμένων να γκρινιάζουν ώστε να παίρνουν σφυρίγματα. Στην Ελλάδα αυτό θεωρείται κατά κάποιον τρόπο ευφυία, όταν όμως γκρινιάζουν οι Ισπανοί μας κακοφαίνεται, όπως πολύ εύστοχα επισημαίνεις. Για τη φάση του Ριτσαρντσον έχεις δίκιο ο Τσίλντρες ήταν. Από το γήπεδο που την είδα και ήμουν αρκετά κοντά στο παρκέ, δεν φάνηκε για φάουλ. Μπορεί να κάνω και λάθος. Η αίσθηση πάντως που μου άφησε η διαιτησία του χθεσινού ματς, ήταν ότι όποιος γκρίνιαζε έπαιρνε και σφυρίγματα.

Υ.Γ.: Είμαστε σχετικά χαλαροί ως προς τους κανόνες των σχολίων. Αυτό περί ...εθνικού ήρωα και ...τσεκούρα, οπουδήποτε αλλού θα θεωρούνταν προσβλητικά και θα κόβονταν.

Ανώνυμος είπε...

@sixama

Καμια σχεση η γκρινια του Αρη με του οσφπ.Ο παπαλουκας σε παρα πολλες φασες που μιλουσε με τους διαιτητες ειχε ενα υφακι του τυπου ποιος εισαι εσυ μωρε και ασε μας τωρα

Ο σοφο τον τραβηξε απο πισω και τον γυρισε σβουρα λες και ήταν κολλητος του.Τι να λεμε τωρα?

Εχει τεραστια διαφορα πως γκρινιαζε ο ενας και πως ο αλλος.Και σορρυ αλλα μονοι τους επιβεβαιωνουν αυτα που ειπε ο παπαδοπουλος τις προαλλες.Οχι ότι και αυτοι πανε πισω.Αλλα ενταξει ημαρτον.Οπως εγραψα δεν θα σωσουμε και τον...μας επειδη λεγονται παπαλουκας και σχορτσανιτης κτλ

Στο nba ο σοφο θα ειχε φυγει για τα αποδυτηρια ο δε παπαλουκας μονο για το υφακι του θα επαιρνε 2 τεχνικες /παιχνιδι (βλεπε Ρασιντ Ουαλας)

Ανώνυμος είπε...

φίλε αρειανέ έχουμε πολύ διαφορετική εικόνα για το χθεσινό αγώνα όσον αφορά στις διαμαρτυρίες. καταρχήν η διαιτησία ήταν γενικά κακή αλλά σε καμία περίπτωση δεν ευνόησε τον ολυμπιακό. σόρρυ αλλά όσο φάουλ ήταν το τράβηγμα από το σορτσάκι (που αν θυμάμαι καλά αφήσαν ένα ηλίθιο είδος πλεονεκτήματος, άσχετα αν ο άρης έκανε τελικά λάθος), άλλο τόσο ήταν αντιαθλητικό φάουλ η ηλίθια αντίδραση του χατζηβρέττα πάνω στον τσίλι (που κατέληξε σε ένα ωραίο πόστερ).για τις διαμαρτυίες που λες, μάλλον δεν έχεις καλή εικόνα από την τηλεόραση για τις αντιδράσεις του χατζηβρέττα που κλωτσούσε τις διαφημιστικές πινακίδες. θεωρώ γελοία τη νοοτροπία της διαμαρτυρίας και απορώ πολλές φορές με τον παπαλουκά. εξάλλου όλη αυτή η ενασχόληση πολλλές φορές αποσυντονίζει την ομάδα. αλλά διάολε, να λες ότι ο ουλμπιακός ευνοείται από τη διαιτησία είναι αστείο. αν όποτε κάποιος πήγαινε να μας κερδίσει τον σταματούσαν οι γκρι, τότε δε θα κέρδιζε ανύπαρκτο φάουλ ο παπανικολάου από τον τσίλι, δίνοντας τη νίκη στον πγσσ αλλά και το προβάδισμα για το πλεονέκτημα στον παο.. έτσι δεν είναι;;
εξίσου αστείο μου φαίνεται να διαμρτύρεται ο άρης για τη διαιτησία, ειδικά κατά του αμαρουσίου.. ακόμα και φέτος να το βοηθάνε (δεν έχω καλή εικόνα γιατί με το τηλεοπτικό μπάχαλο εχω δει λίγους αγώνες φέτος), τόσα χρόνια σε σπρώχνουν εις βάρος του με κάθε τρόπο και μέσο. δε σας είδα να σας χαλάει τότε...


υ.γ.
χαίρομαι που αφαιρέθηκε το σχόλιο που έκανα το πρωί.. (το δεύτερο στο θέμα)... ο νοών νοείτο...

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμος 9:23 μ.μ.

Το πρώτο σχόλιο διαγράφηκε επειδή θεωρήθηκε spamming και το δεύτερο διότι ξέφευγε της μπασκετικής κουβέντας. Αν και δεν έχω ιδέα για τις πολιτικές απόψεις του συγκεκριμένου blog (πρώτο σχόλιο), θέλω να πιστεύω πως δεν ταύτισες τις οποιοδήποτε απόψεις βρήκες εκεί με τους συντελεστές του GreekHoopz. Εμείς δεν κάνουμε πολιτική συζήτηση ή προπαγάνδα μέσα από το blog, ούτε μας απασχολούν οι πολιτικές απόψεις των αναγνωστών μας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε ελληνικα ξερεις να διαβαζεις?Εγραψα εγω ότι ευνοηθηκε ο οσφπ ή αδικηθηκε ο Αρης?

Κλωτσουσε πινακιδες ο χατζηβρεττας.Ε και ο Κλειζα πετουσε τις μπαλες.

Μιλαω για τον σοφο που οχι μονο αγγιξε τον διαιτητη αλλα τον τραβηξε κιολας απο πισω γυρνοντας τον σβουρα και τον παπαλουκα που ειρωνευεται και εχει το υφακι του παπα.Απλα ομορφα και ωραια

Μου λες τωρα για το μαρουσι κτλ.οτι να ναι

Δεν θα καθισω να ασχοληθω.εσυ μπορεις να πιστευεις ότι αδικηθηκες κιολας χθες.Δεν με νοιαζει.Μιλησα για συγκεριμενα 2 περιστατικα που για μενα για διαφορετικους λογους το καθενα ειναι τεχνικη ποινη

υγ αντιαθλητικο φαουλ του χατζηβρεττα που πηγε για ταπα?Δεν τον τραβηξε απο πισω για να δινοταν αυτο αντιαθλητικο (τελευταιος παικτης).Για ταπα πήγε ασχετα αν εφαγε τα μουτρα του.

υγ2 Εβγαλε καμια ανακοινωση ο Αρης κατα του αμαρουσιου οπως κανανε οι αλλες ομαδες και δεν το ξερω?Μιλησαν προπονητες/παικτες τοτε για καμια αδικια και δεν το ξερω?Απο το μυαλο σου τα βγαζεις?Η διαβασες κανενα αρθρο που ελεγε ότι ο Αρης αδικηθηκε αρα λες οτι η αποψη του αρθρογραφου ειναι αποψη του Αρη?

υγ3 Αν με εσπρωχναν τοσα χρονια θα το ειχαν καταφερει εστω και μια φορα.Δεν το κανουν ομως.Καρπουζι και κουκουτσια ειναι μισα μισα.Τουλαχιστον στα μεταξυ μας.Σε μερικα μας τα κουκουτσια πανε σε αυτους σε μερικα σε εμας.Γενικοτερα όμως ειναι στην μεση

Ανώνυμος είπε...

@sixama
δεν το είπα ειρωνικά, το εννοούσα. χάρηκα γιατί σβήσιμο του δικού μου προυποθέτει και σβήσιμο του προηγούμενου...


@ανώνυμο 9.40

καταρχήν δεν καταλαβαίνω το στυλάκι και την ειρωνεία σου. καλύτερα είναι να το αποφεύγεις. δε σε ξέρω και δε με ξέρεις οπότε δεν έχει και νόημα όλο αυτό.
κατά τα άλλα φίλε, δεν είσαι ο μόνος αρειανός που έγραψε σε αυτό το θέμα οπότε επέτρεψέ μου να μπορώ να απαντάω και στους δυο. αν δεν έγινε απολύτως διακριτό με συγχωρείς, αλλά θα μπορούσαμε να το διευκρινήσουμε σε πιο ήρεμα πλαίσια..
ωστόσο εξακολουθεί να μου φαίνεται αστείος ο ισχυρισμός ότι ο παπλουκάς έπρεπε να φάει τεχνικές για το ύφος του (έλεος!!) αλλά με το χατζηβρέττα που γκρέμιζε πινακίδες δεν ασχολούμαι... ασχολούμαστε εμείς λοιπόν, όπως ασχολούμαστε και με το υφάκι του κακιούζη και πάει λέγοντας...


υ.γ.
για τη φάση του χατζηεβρέττα η γνώμη μου ήταν ότι πήγε μόνο για να τον χτυπήσει. έτσι τουλάχιστον φάνηκε στο γήπεδο.

Serddd είπε...

Μη προσπαθείτε να βγάλετε συμπέρασμα απ ότι βλέπετε στο γήπεδο...γελιέστε έτσι. Έχω κάνει και γω πολλές φορές το λάθος να ουρλιάξω απο την κερκίδα και όταν δω τα στιγμιότυπα απο την τηλεόραση να λέω τι μ@κ@κας είμαι... Μπείτε και σεις στον κόπο και παρακολούθειστε το απο την τηλεόραση. Όπως και να έχει είμαι άνθρωπος που ξέρω κάποια πράγματα απο μπάσκετ και το παρακολουθώ χρόνια το άθλημα όπως κάθε αρειανός άλλωστε. Η αίσθηση που μου άφησε εμένα ο αγώνας είναι ότι οι διαιτητές σε φάσεις επιλεκτικά προστάτεψαν τον Ολυμπιακό, σίγουρα υπήρχαν και χειρότερες διαιτησίες αλλά υπάρχουν και καλύτερες. Δεν πρόκειται ούτε να μαλώσω με κανέναν ούτε να προσπαθήσω καν να πείσω κάποιον για το αντίθετο απ ότι πιστεύει...αυτό δε γίνεται. Αλλά φίλοι Ολυμπιακοί το ότι "ευνοήστε" απο τη διατησία λιγότερο απο τον Παναθηναικό ή ευνοείται αυτός περισσότερο δε σημαίνει ότι δεν ευνοήστε καθόλου.
Όσο για αυτά που λέει ο φίλος για το Μαρούσι πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω πως τα βλέπει τα πράγματα. Πρώτον το μαρούσι μας έχει ταίσει χαλβά ουκ ολίγες φορές και μπράβο του αλλά και να ευνοήθηκε όπως λέει ο Αρης μιλάμε για τον ΑΡΗ και το Μαρούσι, τεράστια διαφορά σε κόσμο, ιστορία και πραστίζ... Επιτρέψτε μου να πω ότι οι διαφορές μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού δεν είναι τόσο μεγάλες σε όλους τους τομείς...

Sixama σου είπα ότι σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα...θεωρώ ευχή και κατάρα μαζί το να έχει ο Αρης τόσους σουτέρ και να επιδίδονται σε "διαγωνισμό τριπόντων". Αν βγουν τα σουτ έχουμε ένα ευχάριστο απόγευμα (όπως στο Αλεξάνδρειο ή μέσα στην Ιερουσαλήμ) αν δε σου βγούν έχουμε κηδείες όπως σε πολλά ματσ...0/7 τρίποντα ο Ρίτσαρτσον πάντως δεν έκανε ποτέ μόνο στο ΣΕΦ τα κατάφερε...

Υ.Γ. Σόρρυ για την έκταση του ποστ.

Ανώνυμος είπε...

είχα γράψει μετά τη νίκη του άρη επί του οσφπ για το κύπελο, ότι δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν μας τα ματς του άρη με τον οσφπ για να κρίνουμε το επίπεδο της ομάδας, καθώς για ένα παράξενο λόγο οι παίκτες του αποδίδουν τα μέγιστα όταν βρίσκοντα αντιμέτωποι με την ομάδα του πειραιά. τότε η απάντηση που πήρα ήταν ότι δε με παίρνει να μιλάω για το άρη... τώρα υι λέτε;;;

banou είπε...

Όποτε ο Άρης θα παίζει με "μεγάλες" ομάδες θα τις δυσκολεύει και όποτε παίζει με "μικρο-μεσαίες" θα δυσκολεύεται. Ο Μπλατ με το υλικό που διαθέτει αρέσκεται στο να επιδίδεται σε ανταρτοπόλεμο και με αυτόν τον τρόπο έχει άλλωστε καθιερωθεί στο μπασκετικό στερέωμα. Η αλήθεια είναι ότι όποτε πήγε να διαχειριστεί πολλά αστέρια μαζεμένα απέτυχε - δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Απόψε, πάντως, θόλωσε...

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κρίνουμε τον Μπλατ, ο οποίος βρέθηκε σε μια ομάδα που φυσικά δεν την έχει στήσει ο ίδιος και έχουν περάσει από πάνω της 45 μάστορες κι 60 μαθητάδες. Όσο αφορά στο θέμα με τις διαμαρτυρίες στους διαιτητές, είναι κάποιοι τύποι που το έχουν ανάγει σε επιστήμη. Να αναφέρουμε ονόματα; Ελληνιάδης (Ο αρχηγός. Αν δει ότι δεν τραβάει η ομάδα, θα δημιουργήσει θέμα ακόμη κι επειδή τον αγριοκοίταξε η καθαρίστρια), Παπαλουκάς, Μαρκόπουλος, Γιαννάκης (ποιός θα ξεχάσει το θεϊκό κλάψε, κλάψε.....)

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails