Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Ο νέος είναι ωραίος μα πάντα ευτυχώς ο παλιός είναι αλλιώς!


Ο τίτλος μάλλον είναι παραπλανητικός όσον αφορά την μουσική επένδυση, καθώς παραπέμπει στο αγαπημένο καλτ τραγούδι των 90's, αλλά απόλυτα εύστοχος ως προς το περιεχόμενό του. Πώς όχι, άλλωστε, τη στιγμή που η ιστορία ξεκίνησε σ' ένα πολιτιστικό κέντρο - που θα έλεγε και ο αείμνηστος Γιαννόπουλος - όπου ένας μοντέρνος τραγουδιστής και τραγουδοποιός κρατάει συντροφιά στους θαμώνες. Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έναν καλλιτέχνη κατά άλλους γλυκανάλατο και εμπορευματοποιημένο και για κάποιους άλλους απλά υπέροχο. Στην δεύτερη κατηγορία φαίνεται ότι ανήκουν δυο καλαθοσφαιριστές μεγάλης ομάδας, που πέρασαν ευχάριστα το βράδυ τους και αποφάσισαν να κλείσουν παρέα με τους σερβιτόρους το μαγαζί.

Ο "πάλιουρας", η αδυναμία του οποίου στη νυχτερινή ζωή είναι γνωστή τοις πάση, ανέλαβε ρόλο κηδεμόνα στο νεότερο αθλητή, σε μια εκπαιδευτική - κατά τα φαινόμενα - έξοδο και τον παρέσυρε σε γλυκές νυχτερινές βόλτες. Όχι ότι του νεαρού μπασκετμπολίστα δεν το τραβάει ο οργανισμός του... Άλλωστε, αν υπάρχει μια κοινή συνισταμένη μεταξύ των δυο δεν είναι σίγουρα το ταλέντο, αλλά ο θόρυβος που κάνουν με δηλώσεις εκτός παρκέ και το ατελείωτο μπιριμπίρι.

Τόσος καιρός η τεχνική ηγεσία έδειχνε τεράστια ανοχή στα τερτίπια του παλιού. Ο τελευταίος, όμως, φεγγαρόλουστος και οριακά ηλιόλουστος περίπατος, σε συνδυασμό με την αγωνιστική πτώση του παίκτη, έφερε την κατάσταση στο απροχώρητο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εξελίξεις. Η τακτική που ακολουθήθηκε, προκειμένου να λυθεί το θέμα ήταν ήπια και εν πολλοίς έμοιαζε με το πρώτο βήμα της θεραπείας του αλκοολισμού σε μια σχετική ομάδα εργασίας: την παραδοχή του προβλήματος. Ο τεχνικός, λοιπόν, της μεγάλης ομάδας πριν ξεκινήσει την προπόνηση απευθύνθηκε στο σύνολο των παικτών του και ζήτησε να μάθει ποιος ήταν στα μπουζούκια μέχρι πρωίας. Ο μικρός παραστράτης δεν δίστασε και κάνοντας ένα βήμα μπροστά παραδέχτηκε την αμαρτία του. Ο άλλος τσιμουδιά...

"Μη με κοιτάς μες τα μάτια
θα δεις μια αλήθεια κομμάτια
θα δεις και ότι σου κρύβω
και το πολύ και το λίγο
" όπως θα έλεγε ο Χατζηγιάννης...

Ο έμπειρος κόουτς δεν πτοήθηκε και επιχείρησε την ίδια ερώτηση και την επόμενη μέρα για να εισπράξει φωτοτυπία την απάντηση. Το σκηνικό έλαβε χώρα για τέσσερις συνεχόμενες μέρες και η κατάληξη δεν διέφερε. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ο προπονητής να απηυδήσει και να θέσει μερικώς εκτός ομάδας τον πρεσβύτερο αθλητή του.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

saras kai kalathis ?

DON είπε...

ρε λες να είναι ο σάρας? ΟΧΙ ΡΕ!ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!ΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ! ΡΕ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ!!!! ΒΡΕ ΤΟΝ ΣΑΡΟΥΝΑΣ! ΘΗΣΑΥΡΟΣ!!!!!!!

DON είπε...

http://www.basketblog.gr//pages/ViewContent.aspx?l=1&e=i&p=3&c=103&m=1&i=41137&t=1&w=0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ! Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ greekhoopz!AXAXAXA

Ανώνυμος είπε...

ο γρίφος δλδ είναι να βρύμε τον μικρότερο...
αφού, όπως λες, το κοινό τους στοιχείο δεν είναι το ταλέντο, σίγουρα δεν πρόκειται για τον Καλάθη. εντάξει δεν έχει το ταλέντο του σαρας αλλά δεν μπορείς να τον πεις και ατάλαντο. οπότε υποψιάζομαι κανέναν Μπόγρη, αν και ο σχετικός παροπλισμός του Στράτου με βάζει σε σκέψεις..

makis4gold είπε...

"Πουτανιές στη Σβετλάνα δεν περνάνε…"XAXAXXAXAXA!Ωραιότατο copy paste!Ευγε Κογκαλίδιε!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά άρθρο στο baskeblog γράφτηκε μια μέρα νωρίτερα. ηρεμήστε!!
απλά και τα δυο άρθρα αναφέρονται στην ίδια ιστορία με διαφορετικές παραλλαγές κιόλας. γιατί πρέπει να αντέγραψε κάποιος;; εξάλλου τα νυχτοπερπατήματα του "παλιού" ήταν γνωστά και με την "κατάψυξη" που έφαγε συζητήθηκε πολύ το θέμα. τόσο δύσκολο είναι να έφτασε και στους δυο η ιστορία;;;

makis4gold είπε...

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ το μπασκετμπλογκ αντιγραφη??ΠΟΤΕ!!!ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

makis4gold είπε...

Να ανεβοκατεβαζει αρθρα??? ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!!!! ΑΠΑΠΠΑΠΑ

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails