Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Κάποιος να τον μαζέψει...



Ο Δημητράκης Γιαννακόπουλος χτυπάει ξανά. Μετά από τα πεσίματα που έκανε στα αποδυτήρια της ομάδας έπειτα από τις ήττες με Σιένα πέρσι και Παρτίζαν φέτος, ο τυφώνας junior δηλώνει ξανά κωμικό παρόν. Μετά την ήττα από το Μαρούσι ο γόνος της οικογένειας απηύθυνε προσωπική επίθεση εναντίον συγκεκριμένων στελεχών της ομάδας σε ένα παραλήρημα δίχως προηγούμενο, καθώς κατάφερε σε χρόνο dt να ισοπεδώσει αξίες και την προσφορά τους. Σαν να μην έφτανε αυτό, η εφημερίδα "Η ΠΡΑΣΙΝΗ" στην οποία έχει επενδύσει, σήκωσε εμετικό πρωτοσέλιδο, προσβάλλοντας σύσσωμη μια ομάδα που πριν 9 μήνες σήκωσε ότι τρόπαιο κυκλοφορούσε. Σε αυτό το πλαίσιο αχαριστίας ο Ομπράντοβιτς το σκέφτεται...

Υ.Γ.: Στην σημερινή απογευματινή προπόνηση (19:00) αναμένεται να συρρεύσει πλήθος οπαδών της ομάδας για να εκφράσει ψήφο εμπιστοσύνης προς τον Σέρβο τεχνικό.

ΥΓ2: Ο Ντίνο Ράτζα είχε βάλει κάποτε τα πράγματα στην θέση τους. Ξεχνάμε εύκολα...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι είχε κάνει ο ράτζα;;

banou είπε...

Χειροδίκησε όταν του είχε επιτεθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά από άλλο ένα άσχημο αποτέλεσμα.

NobodyIsBiggerThanTheGame είπε...

Επειδή ήμουν μπροστά στο επεισόδιο απλά να σημειωσω ότι ήταν το 1999 (11 χρόνια πριν...) μετά από ήττα του Παναθηναϊκού (επί Σούμποτιτς) στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό και πως ο Ράτζα δεν χειροδίκησε. Απλά τον έπιασε από τον λαιμό και τον σήκωσε δύο μέτρα από το έδαφος...
Οσο για τα όσα έγιναν χθες και σήμερα (πρωτοσέλιδο) οι λέξεις ντροπή και αχαριστία απλά χάνουν το νόημά τους

banou είπε...

Έτσι είναι ακριβώς! Με λίγα λόγια όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος! Lost case...

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός ότι ο Δημητράκης είναι μέλος μιας οικογένειας που έχει συνδέσει το όνομα της με την ομάδα του Παναθηναϊκού και τον χώρο του αθλητισμού γενικότερα δεν το κάνει αυτόματα άξιο να ηγηθεί και να μιλάει με τέτοιο τρόπο σε ανθρώπους που εδώ και χρόνια έχουν συνδέσει το όνομα τους με τρόπαια και τίτλους.
Και νεόπλουτος (στο χώρο) και αδαείς...κάκιστος συνδυασμός!!!

In Zots we trust είπε...

Συγκινητικές σκηνές διαδραματίστηκαν στο… συλλαλητήριο που έστησαν περίπου 400 οπαδοί του Παναθηναϊκού έξω από το ΟΑΚΑ λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

«Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να φύγουμε. Είμαστε εδώ για να δώσουμε την καρδιά μας και τα αρχ…ια μας για να κατακτήσουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός μιλώντας στον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Η υστατη προσπαθεια της διοιηκησης να αναστησει την ομαδα....

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν είμαι οπαδός του ΠΑΟ, το θεωρώ εντελώς ξεφτιλίκι αυτή την απαξίωση της ομάδας μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα. Έτσι μου έρχεται να πάω κι εγώ στην επόμενη προπόνηση τους και να τους συγχαρώ (παίκτες και προπονητή) έναν έναν για ότι έχουν προσφέρει στο άθλημα μέχρι σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

το μείζον πρόβλημα του ελληνικού αθλητισμού ήταν πάντα οι παράγοντες που θεωρούσαν την ομάδα (την κάθε ομάδα) τσιφλίκι τους!!!

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails