Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος

Μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση φυσιοθεραπείας είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας στην Κροατία. Στο πλαίσιο αυτό, ο αρχηγός της Τσιμπόνα Μάριν Ρόζιτς που απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του εξαιτίας ενός τραυματισμού, βρήκε έναν απολαυστικό αλλά και συνάμα ύπουλο τρόπο για να διατηρεί την φυσική του κατάσταση.

Ο διεθνής Κροάτης, λοιπόν, αποφάσισε ότι είναι καιρός να ξεσκουριάσει το κορμί του και να εξασκήσει την τεχνική του σ' ένα διαφορετικό, όμως, τερέν... το κρεβάτι! Θύμα του η σύντροφος του συμπαίκτη του Λέον Ραντόσεβιτς, που ανέλαβε να νουθετήσει τον ανενεργό παίκτη και να τον ορθοποδήσει (sic). Ωστόσο, το γεγονός που κλέβει την παράσταση είναι η μέθοδος που επιστρατεύτηκε, προκειμένου να αποκαλυφθεί το παράνομο ειδύλλιο. Παραμονές μιας προπόνησης, λοιπόν, ο Ραντόσεβιτς αποφάσισε να ηχογραφήσει την επικείμενη συνάντηση της συντρόφου του με μια φίλη της - κατά τους ισχυρισμούς της πρώτης - επειδή του άρεσε η ιδέα να ακούσει μια συζήτηση μεταξύ γυναικών. Αφού προσπεράσω την αμφιβόλου ανδρισμού επιθυμία του νεαρού Λέον, συνεχίζω στο παρακείμενο. Μια ημέρα αργότερα έκατσε ο φουκαράς να ακούσει τη συνομιλία και εκεί που περίμενε με αγωνία τα τιτιβίσματα δυο γυναικείων φωνών, ξαφνικά χλόμιασε όταν άκουσε την μπάσα φωνή του συμπαίκτη του να λαχταράει για λίγο ...κοκό. Η επιθυμία του Ρόζιτς μπορεί να μην έγινε πραγματικότητα, καθώς στο σπίτι δεν υπήρχε κατάλληλος προστατευτικός εξοπλισμός, αλλά το ντοκουμέντο ήταν πλέον αδιάψευστο. Τουλάχιστον ο Ραντόσεβιτς δεν άκουσε κανένα χλιμίντρισμα... Έπειτα από όλα αυτά ο νεαρός παίκτης ζήτησε από την σύντροφό του να ομολογήσει την απιστία της. Εκείνη αρνήθηκε και τότε της αποκάλυψε την κασέτα... Μετά την χθεσινοβραδινή εξέλιξη ο Ραντόσεβιτς δήλωσε στα κροατικά μέσα ότι του χρόνου κάτοικος Ζάγκρεμπ μπορεί να είναι μόνο ένας εκ των δυο μνηστήρων, ενώ όπως αναμενόταν ξαπόστειλε την σύντροφό του. Πλέον το ερώτημα που γεννάται είναι πόσο ακόμα θα αντέξουν τα αποδυτήρια της Τσιμπόνα, με δεδομένο ότι μέσα στη σεζόν είχε προηγηθεί άλλη μια ένταση, όταν και ο Γκρεϊβς είχε ξεκαντιλιάσει τον κόουτς Περάσοβιτς μέσω Twitter...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν του το αρνιοταν, ηταν κατηγορηματικη??
Η' του ελεγε...''Αγαπη μου..δεν ειναι αυτο που νομιζεις..''..
Η πιο γνωστη Ευρωπαικη ''ιστορια'' που ειχα διαβασει πριν χρονια,ηταν με τον Αριελ ΜακΝτοναλντ & τη συζυγο του Νειτ Χαφμαν στην Μακαμπι..

banou είπε...

Μπερμπάτης ο Ρόζιτς αλλά τουλάχιστον δεν δέχτηκε να κάνει το έγκλημα χωρίς προφυλάξεις. ''Αγαπη μου..δεν ειναι αυτο που νομιζεις..'' Αχχαχαχαχααχχαχα!!!

Για το σκηνικό της Μακάμπι σε βρίσκω απόλυτα διαβασμένο!!!

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails