Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Γουστάρουμε Greivis Vasquez γιατί:

  • είναι ο άνθρωπος που θα πάρει το τελευταίο σουτ έστω και αν μαρκάρεται από τρεις αντιπάλους.
  • έχει το potential να γίνει ο πρώτος παίκτης της Βενεζουέλας που μπορεί να καταξιωθεί στο μπασκετικό στερέωμα και να ξεπεράσει τους προγενέστερους Oscar Torres, Hector Romero και Carl Herrera.
  • τα αθλητικά του προσόντα και ο τρόπος σκέψης θυμίζουν παίκτη παλαιάς κοπής.
  • είναι ένας "fanatico". Ακόμη και όταν χάνει σε μονά παιχνίδια στα play ground της γειτονιάς του επιδιώκει καβγά για να ξεπλύνει την ντροπή της ήττας.
  • Δεν διστάζει να προκαλεί σαματά με τις δηλώσεις του. Σαν πρωτοετής στο πανεπιστήμιο του Maryland είχε σημειώσει παρά ένα ριμπάουντ τριπλ νταπλ μέσα στην ιστορική έδρα του Duke. Όταν επέστρεψε δυο χρόνια αργότερα δήλωσε ότι "εκεί μέσα νιώθω σαν στο σπίτι μου" για να αποτελέσει το κόκκινο πανί για τους γηπεδούχους οπαδούς (χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο της φωτογραφίας). Ενώ την ίδια σεζόν υποστήριξε λίγο πριν την αναμέτρηση με το πανεπιστήμιο του Memphis, ότι "σε περίπτωση που αγωνιζόταν στην δικιά μας περιφέρεια θα είχε αρνητικό ρεκόρ" για να αποτελέσει ξανά το επίκεντρο των αποδοκιμασιών.
  • είναι τρελοκομείο. Μπορεί να εμφανιστεί στην προπόνηση από ξεβράκωτος μέχρι φορώντας καπέλο εσκιμώου.
  • το fair-play είναι για άλλους... Χαρακτηριστική η τελευταία φάση του βίντεο, όταν και ενώ η ομάδα του έχει επικρατήσει, δεν διστάζει να εκδηλώσει επίθεση απέναντι σε αντιπάλους που δεν μαρκάρουν για να εισπράξει το boooo των παρευρισκόμενων.



Πάμε ρε Maryland!

2 σχόλια:

bhoy είπε...

Respect!!!

υ.γ.μόνο που τέτοιους παίχτες στην Ευρώπη,μόνο στην Ισπανία μπορούμε να τους δούμε.Ελπίζω πως θα βολτάρει κι από Ευρώπη μεριά.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Βασκεθ τα εχουμε ξαναπει..
Ειναι πολυ καλος παικτης & κατω υπο προυποθεσεις θα μπορουσε να ανταπεξελθει-ανταποκριθει & στο NBA Level.
Στην Ευρωπη ωστοσο,ειμαι σιγουρος οτι θα εκανε πολυ καλη καριερα..

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails