Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Σφηνάκι...

Όπως είναι γνωστό το Εθνικό σύστημα υγείας νοσεί και οι παρεχόμενες υπηρεσίες υπολείπονται σε ποιότητα των αντίστοιχων του εξωτερικού. Σε αυτό το πλαίσιο ανθούν οι ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία, που λειτουργούν ως αντίβαρο στο κορεσμένο και καταπονημένο δημόσιο σύστημα και αποτελούν προνομιακές λύσεις για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα. Όταν όμως διακεκριμένοι χειρουργοί, ένθεν και ένθεν, δυσκολεύονται να αποφανθούν για την κατάλληλη αγωγή, που θα οδηγήσει στην αποθεραπεία ενός ασθενή και αφού η διοίκηση έχει προχωρήσει στον πατροπαράδοτο και ελαφρώς γραφικό αγιασμό, τότε απαιτούνται καινοτόμες πρωτοβουλίες και εναλλακτικές προσεγγίσεις. Για παράδειγμα μια επίσκεψη στο καλοκαιρινό Ακάνθους και τετράωρη ορθοστασία, με διαλείμματα κινησεολογίας - όπως υπαγορεύονται από τα καλοκαιρινά summer hits που επιλέγει ο DJ - συνιστά μια ενδιαφέρουσα αντιμετώπιση μιας χρόνιας πάθησης. Αλήθεια, τέτοιου είδους επισκέψεις θεωρούνται από το ταμείο;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι Ναι το καλόπαιδο με το νούμερο 13 στην πλάτη,θα μας βρει μπροστά του όμως....

DON είπε...

XAXAXA!Toν έπιασες και εσύ τον Παναγιωτάκη μας ε φίλε banou???Toν έχω συλλάβει εγώ όμως ΠΡΩΤΟΣ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Είναι ΜΠΕΡΜΠΑΝΤΗΣ ο άτιμος ο Παναώτης!

Νο13 ΦΟΡΕΒΕΡ!

http://don-basketblog.blogspot.com/2009/08/b.html


---Στην συνέχεια ένα άλλο θέμα που με τρέλανε εντελώς πρόσφατα... Ακούμε για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ότι προσπαθεί, παλεύει, βελτιώνεται και τα λοιπά και τα λοιπά... ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ???

Ο Νο13 λοιπόν της ομάδας μας εθεάθη σε πασίογνωστο club της παραλιακής ονόματι "Island" να είναι απο τις 2 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 και μισή το πρωί ΟΡΘΙΟΣ και να χορεύει...Θα μου πείτε εδώ δεν είναι το "Hello" και τι μας ενδιαφέρουν εμάς αυτά?! Αυτό θα ίσχυε στην περίπτωση που ο Παναγιωτάκης δεν είχε ΔΙΠΛΗ ΚΗΛΗ!!! Είναι δυνατόν ρε γαμώτο???ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ να έχεις διπλή κήλη και εσύ να είσαι στα κλάμπ και να γκομενίζεις ρε Παναγιωτάκη???Μας δουλεύετε ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ?Πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω αποθεραπεία για κήλη, που απαγορεύει τις περιττές κινήσεις, με ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ και ΞΕΝΥΧΤΙ!!! Αυτό το περιστατικό λοιπόν ήρθε να προστεθεί στα κουτσομπολιά που ακούσαμε για αυτόν και ήρθανε απο φίλο του blog στα αυτιά μου ότι ο Παναγιωτάκης γκομενίζει με πολύ "ενέργεια" και καιρό τώρα με μια κοπελίτσα...

ΠΩΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΗΛΗ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ???

ΣΕΞ, ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ, ΞΕΝΥΧΤΙ.
Μέχρι εδώ όμως με τον Βασιλόπουλο...Και καλά μας κάνει στην τελική. Δεν κατάλαβα???Αυτός φταίει που βρίσκει και τα κάνει???Αφού δεν τον έχουν δείρει οι οπαδοί μας μέχρι τώρα και προπονητές και διοίκηση τον έχει χαιδεμένο?!ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ!

Θα ασχοληθώ με τους πραγματικούς φταίχτες της περίστασης.

*Ρε Γιαννάκη μας κοροιδεύεις???Δεν τα μαθαίνεις εσύ αυτά???Άν τα έκανε ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ή ο ΣΟΦΟ θα είχε τελειώσει απο την ομάδα την επόμενη κιόλας μέρα???ΝΑΙ ή ΟΧΙ???Πάλι τα ίδια ρε Δράκε γαμώτο???Πάλι παιδιά και αποπαίδια?Πάλι σκατά του χρόνου???

*Παναγιώτη Αγγελόπουλε ο Βασιλόπουλος πέρσυ τσίμπησε 1.2 και φέτος πήρε αύξηση στα 1.35 εκ. ευρώ...Μπράβο πελάτη...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ που εσύ πληρώνεις αδρά τον παίκτη σου και τον αφήνεις να τριγυρνάει απο εδώ και απο εκεί κάνοντας πρώτα ρεζίλι ΤΟΝ ΙΔΙΟ, μετά ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ και κατεπέκταση ΕΣΕΝΑ. Πλήρωνε εσύ Αγγελόπουλε να τα πίνει σε Mojito στην υγειά του κορόιδου ο Βασιλόπουλος!!!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!

banou είπε...

Η κυβέρνηση αδίκως βάλλεται πανταχόθεν, αφού όλοι εμείς οι κακοπροαίρετοι δεν αναγνωρίζουμε ούτε καν το γεγονός ότι έχει κάνει μια μικρή επανάσταση στις χρήσεις γης, καθώς ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο χρησιμοποιείται ΚΑΙ ως εστία περίθαλψης και αποκατάστασης συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Ντρέπομαι για τις όποιες αμφιβολίες περί ορθολογικής κοινωνικής πολιτικής και αποθεώνω όσους την υιοθετούν! Το έχουν πιάσει το νόημα

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails