Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Τα "μαγικά χαρτάκια" του Eurocup

Η ενδεχόμενη πρόκριση της Μακάμπι στο F4 της Ευρωλίγκα, σήμανε ταυτόχρονα και την επιδρομή των Ισραηλινών φιλάθλων στα εναπομείναντα εισιτήρια. Αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού απάντησαν δυναμικά στην κίνηση των φιλάθλων των Ισραηλινών εξασφαλίζοντας από τώρα εισιτήριο για το F4 και έτσι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό φτάσαμε στο sold out... Ελάχιστα εισιτήρια έχουν μένει απούλητα για το μεγάλος γεγονός του τριημέρου 7-9 Μαϊου, τα οποία αφορούν τις κεντρικές θύρες του γηπέδου και τιμώνται 495 και 440 ευρώ. Όμως η Ευρωλίγκα δεν είναι η μοναδική ευρωπαϊκή διοργάνωση και ο Ολυμπιακός δεν είναι η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη καθώς Άρης και Πανελλήνιος διεκδικούν την είσοδό τους στο F4 του Eurocup. Ας ρίξουμε και εδώ λοιπόν μια ματιά σχετικά με το κομμάτι της πώλησης των εισιτηρίων της διοργάνωσης.

Η τελική φάση του Eurocup θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά με τη μορφή F4, στη Βιτόρια της Ισπανίας. Βέβαια Άρης και Πανελλήνιος θα αντιμετωπίσουν δύσκολους αντιπάλους στη φάση των προημιτελικών αλλά σίγουρα των "φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν..." Οπότε όσοι φίλοι του Άρη (κυρίως) και του Πανελληνίου (δευτερευόντως) θέλουν να πληροφορηθούν ή να αγοράσουν "μαγικά χαρτάκια" από τώρα, μπορούν να το κάνουν από εδώ. Υπενθυμίζω πως τα παιχνίδια θα γίνουν στη Φερνάντο Μπουέσα Αρένα (έδρα της Κάχα Λαμποράλ), η οποία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 χιλιάδες θεατές. Οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 17 Απριλίου ενώ ο μικρός και ο μεγάλος τελικός την αμέσως επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με την εικόνα στην κορυφή του άρθρου, οι τιμές των εισιτηρίων είναι σαφώς πιο προσιτές από αυτές της Ευρωλίγκα και κυμαίνονται από 75 έως 130 ευρώ. Εννοείται ότι με ένα εισιτήριο εξασφαλίζεται πρόσβαση και στα 4 παιχνίδια του τουρνουά. Επειδή σε περίπτωση που ο Άρης προκριθεί στο F4, θα παρατηρηθεί μεγάλη ζήτηση αφού είναι δεδομένο πως οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα θελήσουν να ταξιδέψουν ώστε να στηρίξουν την ομάδα τους, καλό είναι από τώρα κιόλας να εκτιμηθεί ο παράγοντας "Μπιλμπάο". Η ομώνυμη πόλη που εδρεύει η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη απέχει μόλις 65 χιλιόμετρα και 50 λεπτά δρόμο από την έδρα του F4. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι οι Βάσκοι έχουν δώσει μεγάλο βάρος φέτος στο Eurocup, σημαίνει πως πρέπει να αναμένεται κοσμοσυρροή από φιλάθλους τους. Μάλιστα η Μπιλμπάο είμαι το μεγάλο φαβορί στα ματς των προημιτελικών με αντίπαλο τη Νίμπουρκ και πιθανόν οι κρατήσεις να έχουν αρχίσει ήδη.


Όλα τα παραπάνω προς ενημέρωση καθώς προέχουν οι αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων για τα προημιτελικά με αντιπάλους τις ισπανικές Βαλένθια (για τον Άρη) και Γκραν Κανάρια (για τον Πανελλήνιο)...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παντελως αδιαφορος θεσμος. Ομαδες πολυ χαμηλου επιπεδου, κακο μπασκετ και τριτοκλασσατοι παιχτες. Υπαρχει χαοτικη διαφορα ακομη και απο τις ομαδες του τεταρτου γκρουπ δυναμικοτητας της Ευρωλιγκας. Το μοναδικο ενδιαφερον ειναι η συμμετοχη στην ευρωλιγκα.

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails