Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Άντε να μαζευόμαστε σιγά - σιγά

Και εκεί που οι απανταχού μπασκετόφιλοι είχαν αρχίσει να μελαγχολούν μετά τα αλλεπάλληλα όχι των μεγάλων αστεριών στην προοπτική συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας, ήρθε και ένα ευχάριστο νέο. Ο Νικολά Μπατούμ αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την πρόθεσή του να φορέσει την τρικολόρ εμφάνιση το ερχόμενο καλοκαίρι, διαμέσου του προσωπικού του μπλογκ.

Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να σημειώσω ότι ο συγκεκριμένος διαδικτυακός χώρος έχει αρκετή ίντριγκα, καθώς ο διεθνής Γάλλος δεν διστάζει να τοποθετηθεί απροκάλυπτα - χαρακτηριστικό το κείμενό του για το πώς είδε την περίεργη αναμέτρηση Ελλάδας - Γαλλίας στο περασμένο Ευρωμπάσκετ (δεν άντεξα του σχολίασα και εγώ!).

Πάμε, όμως, στο προκείμενο. Αρχικά δήλωσε λιτά ότι "θα συμμετάσχει στο Μουντομπάσκετ, καθώς το Πόρτλαντ συμφωνεί". Στη συνέχεια, ωστόσο, αποκάλυψε το χρονικό της συγκεκριμένης υπόθεσης. Σε συνομιλία που είχε με τον Μακμίλαν - χεντ κόουτς των Μπλεϊζερς - ρωτήθηκε αν θα ιδωθούν και στην Τουρκία, καθώς ο Αμερικανός προπονητής τυγχάνει να είναι και ασίσταντ κόουτς της εθνικής των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο διεθνής Γάλλος του αποκρίθηκε ότι η απόφαση είναι δικιά του, για να λάβει το ΟΚ άμεσα ή πιο συγκεκριμένα μια "μη άρνηση" από τον Μακμίλαν. Τελικά η συμφωνία κυρίων έκλεισε με μια ευχή εκ μέρους του Αμερικανού: "OK, I’ll see you this summer and we will kick your ass!"

Related Posts with Thumbnails